Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Chipul gigant al unui extraterestru, prezent într-o fotografie a unei aurore boreale. Dovada că proiectul ocult Blue Beam funcţionează!

284
blank
Click pe imagine pentru MARIRE

Citez o ştire de pe Yahoo News care, la prima vedere, ar părea bizară şi amuzantă în acelaşi timp, dar care în spatele ei se ascunde o adevărată conspiraţie.

S-ar putea ca să avem în sfârşit dovada că extratereştrii există printre noi. Folosind un sistem complicat, necunoscut oamenilor, extratereştrii au reuşit să-şi proiecteze imaginea în mod spectaculos pe cerul cuprins de o auroră boreală. Fotograful imaginii de la începutul articolului a rămas şocat când, uitându-se acasă după o serie de fotografii ce surprindeau o auroră boreală, a observat un chip verde ce semăna cu cel al unui extraterestru. Fotograful, pe nume Iurie Belegurschi, a surprins această imagine în peninsula Reykjanes, din Islanda, pe data de 8 septembrie 2012. El a declarat ulterior: “N-am văzut chipul extraterestrului în timpul şedinţei foto, dar când am ajuns acasă l-am observat pe calculator. Nu-mi venea a crede ochilor!”

P.S. Mulţi o să zică că imaginea cu chipul extraterestrului e doar o coincidenţă, ca urmare a jocului de lumini din timpul aurorei boreale. Eu cred însă că nu e o coincidenţă, ci e din nou un experiment Blue Beam, prin intermediul căruia, cu ajutorul unei tehnologii complexe, sunt proiectate în atmosferă diverse imagini holografice. Citiţi mai multe despre Blue Beam în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/cladiri-si-munti-fantastici-intr-o-holograma-din-china-un-experiment-al-proiectului-blue-beam/. Astfel, se explică multitudinea de OZN-uri observate în ultimii ani şi a căror existenţă nu mai poate fi ascunsă de nimeni (sunt prea multe videoclipuri postate pe YouTube). Dar aceste OZN-uri nu reprezintă altceva decât nişte proiecţii ale lui Blue Beam, proiect implentat de NASA şi de alte organizaţii oculte ce conduc această lume. Scopul este acela de a impune religia “New Age” a Antihristului, dar şi o “nouă ordine mondială” precum şi un guvern mondial unic, aflat în slujba Ocultei Mondiale.

Orgoni Crystal