Un gigantic lup negru a fost filmat în pădure urmărind un câine. E vorba de o specie dispărută acum 16.000 de ani?


Un videoclip incredibil a ieşit în evidenţă pe YouTube zilele trecute, prezentând un câine urmărit de o creatură gigantică asemănătoare unui lup negru.

Videoclipul, care nu a reuşit să se facă deloc remarcat de când a fost încărcat pentru prima oară pe Internet în 2015, s-a bucurat de apreciere după ce a apărut pe canalul de YouTube „Nv Tv”.

În clip, se poate auzi un câine care latră la ceva (cineva) în pădure, în timp ce proprietarul său îl privește. Timp de 14 secunde nu se întâmplă nimic neobișnuit, până când deodată, o mare formă neagră, ce nu părea a fi nimic, se ridică brusc după copaci, dovedindu-se a fi un lup negru gigantic.

Creatura enormă se îndreaptă printre copaci după câine, făcând ca proprietarul câinelui să se sperie şi să strige la câinele său „Hei!” Videoclipul a apărut inițial pe canalul YouTube „Deep Bush Survival”.

Unii utilizatori de pe Internet au sugerat că această creatură ar putea fi „Canis Dirus”, o specie de lup dispărută de pe continentul american în urmă cu circa 16.000 de ani şi care apare şi în serialul TV „Jocul tronurilor”, în timp ce alții cred că este un exemplu mare de lup cenuşiu.

Indiferent de care situație este reală, fără îndoială că acel lup este enorm!

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO