Conspiraţionistul Dr. Steven Greer cunoaşte un om de ştiinţă mai inteligent ca Tesla şi Einstein! Acesta a creat dispozitive de energie liberă, dar şi tehnologii de teleportare sau dematerializare! Din păcate, cercetătorul e ţinut „captiv” de serviciile secrete!


cercetator genialÎntr-o conferinţă susţinută public, Dr. Steven Greer, cercetător în domeniul paranormalului şi OZN-ului, ne vorbeşte despre existenţa unui cercetător, al cărui nume nu-l poate dezvăluie din motive de securitate, dar care este mai inteligent decât Einstein şi Tesla. Citez câteva fragmente din conferinţa sa (traducerea am făcut-o după sonor):

* Avem un om de ştiinţă care lucrează la un proiect top-secret. El este un inventator genial, e cineva care ştie mai multe decât Einstein şi Tesla.

* El a lucrat la formule matematice (am să vi le arăt) despre toate tehnologiile transdimensionale, ce privesc teleportarea, dematerializarea, anti-gravitaţia, gravitaţia electromagnetică, energia din vid etc.

* Acest tip este uluitor… am fost în laboratorul lui.

* De exemplu, cercetătorul acesta a inventat un dispozitiv de energie, care vă oferă electricitate acasă sau poate rula o maşină, fără să puneţi deloc benzină. Am văzut acest lucru cu ochii mei. Această invenţie a fost evaluată de către Laboratorul Ministerului Apărării (din apropiere de Washington)… ei au reprodus toate detaliile (design, formulă etc.) această invenţie. Şi a funcţionat. Când au aflat acest lucru, au luat totul şi l-au pus în seif. Deci, aceasta este o tehnologie care a fost construită, verificată şi reprodusă independent.

* Din păcate, acest cercetător a fost dus în Iraq ca şi „consilier ştiinţific”, astfel încât nu mai poate lucra la proiectele sale.

P.S. Vorba lui dr. Steven Greer… Nu ne interesează tehnologii de genul teleportare, antigravitaţie etc., dar măcar serviciile secrete americane (care îl supraveghează pe acest om de ştiinţă) să permită să ofere omenirii această tehnologie cu energia liberă, astfel încât facturile la gaze, benzină, combustibil şi electricitate să devină istorie!

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO