O teorie cutremurătoare privind originea „războiului din ceruri” din Biblie: este Lucifer fiul unei regine-extraterestre din Orion, iar după „izgonirea din Paradis” şi-a stabilit reşedinţa în steaua Aldebaran?


Foarte interesantă viziunea scriitorului şi cercetătorului Wes Penre cu privirea la originea lui Lucifer şi a rebeliunii sale. Nu înseamnă că e şi adevărată, numai că Penre propune o altă ipoteză decât ceea ce ştiam până acum.

Biblia e cea care ne vorbeşte prima despre Lucifer şi căderea sa (în Isaia cap.14), mulţi teologi punând semn de egalitate între Lucifer şi Satana:

12. Cum ai căzut din cer, Luceafăr strălucitor, fiu al zorilor! Cum ai fost doborât la pământ, tu, biruitorul neamurilor!
13. Tu ziceai în inima ta: ‘Mă voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu; voi şedea pe muntele adunării dumnezeilor, la capătul miazănopţii;
14. Mă voi sui pe vârful norilor, voi fi ca Cel Preaînalt.
15. Dar ai fost aruncat în Locuinţa morţilor, în adâncimile mormântului!

Wes Penre, aşa cum spuneam, are o altă viziune, după ce a cercetat mai multe surse oculte. Astfel, el spune că acest Lucifer a fost şi este o fiinţă reală, foarte avansată, un fel de extraterestru-zeu, care poate trăi chiar şi sute de mii de ani. Dar, iată ideile sale, pe care le-am sintetizat pentru voi, cititorii acestui articol:

1) În galaxia noastră, cea mai puternică structură este Imperiul Orion, condus de „regina stelelor”, regina Nin şi soţul ei, Khan En.lil, cunoscut pe Terra ca „Arhanghelul Mihail”. Khan En.lil este şi „primul comandant” al flotei militare stelare al reginei Nin.

2) „Regina stelelor” a avut înainte de căsătoria lui Khan En.lil, doi fii: Enki (sau prinţul Lucifer) şi prinţul Ninurta.

3) Prinţul Lucifer avea şi multe calităţi bune (ca inteligenţă, bună organizare, înţelepciune etc.), dar era şi arogant în acelaşi timp (extrem de mândru). Lucifer avea toate calităţile pentru a fi numit ca „moştenitor al Imperiului Orion”, în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva tatălui său vitreg, Khan En.lil.

4) Dar, în timp ce prințul Ninurta a continuat să fie respectuos cu mama sa și cu tatăl său vitreg, și a urmărit cu stricteţe respectarea regulilor imperiului, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Lucifer, fratele său. Cu aroganţa sa, el a început să încalce legile care au ținut Imperiul împreună timp de milioane de ani.

5) Regele şi regina Orionului, când au văzut acest comportament al lui Lucifer, au hotărât că Imperiul nu trebuie să încapă pe mâna prinţului orgolios (chiar dacă era primul născut), aşa că moştenitor al Imperiului a fost făcut fratele mai mic, Ninurta.

6) Lucifer a văzut negru în faţa ochilor, când a auzit decizia părinţilor săi, aşa că a hotărât să se răzbune. A ajuns în sistemul solar a stelei Arcturus, apoi al stele Spica, unde şi-a găsit adepţi pentru a porni o revoltă împotriva părinţilor săi.

7) Astfel, în ceruri a început „războiul cosmic”. Însă, acesta e total diferit faţă de un război care se poate întâmpla pe Terra. Pe Pământ, trupurile pot muri, dar viaţa se continuă şi după moarte, sub forma sufletelor. Însă, în multe din războaiele cosmice, părțile combatante au o tehnologie avansată și cele mai mortale arme, scopul pe care îl urmăresc combatanții nefiind omorârea corpului fizic, ci a sufletului (Avatarului). Armele acestea pot împărți Avatarul în bucăți, astfel încât sufletul își pierde identitatea și se contopește cu spațiul cosmic / cu „nimicul”.

8 ) „Războiul din ceruri” a avut loc şi a fost devastator, iar urmele acestuia încă mai pot fi văzute pe cer sub formă de „supernove”. Rebelii conduşi de Lucifer deţin controlul asupra unor stele ca Arcturus şi Spica, dar steaua Aldebaran din constelaţia Taurului ar fi astăzi „cartierul general” al lui Lucifer. Aldebaran este o stea gigantică roşie, situată la 65 de ani-lumină faţă de Pământ; pentru perşi, ea era una din cele 4 stele regale. Există o speculaţia conform căreia extratereştrii Anunnaki ar fi ajuns pe Pământ din Aldebaran, prin intermediul unei „porţi stelare” („stargate”) care s-ar afla în partea întunecată a Lunii. Să fie aceşti Anunnaki rebelii lui Lucifer?

9) Peste 500.000 de suflete au pierit în acest „război al cerurilor”. Rebelii şi Lucifer au fost izgoniţi din „Paradis”, adică din zonele principale ale Imperiului Orion.

10) Deşi a pierdut bătălia, războiul nu s-a terminat. Lucifer şi rebelii săi urmăresc ca în viitor să-şi ia revanşa.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO