Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cu ajutorul lui Google Earth, am observat în nebuloasa America de Nord, aflată la 1.600 ani-lumină faţă de Pământ, nişte obiecte extraterestre ciudate

152

blankNebuloasa America de Nord nu e doar frumoasă, această regiune din adâncul spaţiului fiind şi plină de secrete. După o examinare mai apropiată a sa, se pot observa câteva obiecte neobişnuite care sunt remarcabile. Marginile ascuţite ale acestor obiecte sugerează faptul că ele nu pot fi planete, sateliţi sau asteroizi. De aici, rezultă concluzia că ele ar putea fi artificiale. Sunt ele nave extraterestre, staţii spaţiale sau resturi plutitoare? Putem specula mult, dar ce putem spune până acum e faptul că natura acestor obiecte rămâne necunoscută.

Localizată la circa 1.600 de ani-lumină, în apropiere de imensa stea Deneb, nebuloasa America de Nord este o formaţiune astronomică localizată în constelaţia Lebădei. Descoperită de renumitul astronom William Herschel în secolul al XVIII-lea, această nebuloasă se numeşte aşa, întrucât în lumină vizibilă aduce aminte de continentul America de Nord. Cu toate acestea, ea rămâne un mister, mai ales în ceea ce priveşte sursa ei de energie. Nimeni nu a reuşit să identifice grupul de stele masive care ar domina nebuloasa, deşi unii cred că în spatele acestei nebule s-ar afla gigantica stea Deneb.

Priviţi totuşi obiectele stranii din interiorul nebuloasei America de Nord şi observate prin intermediul lui Google Earth. Observaţi mai jos marginile ascuţite…e puţin probabil ca să fie obiecte cereşti naturale.

blank

blank

blank

Există mai multe obiecte similare descoperite în această nebuloasă. Mai pun încă o dată întrebarea: Ce-o fi ele? Staţii spaţiale orbitale, sateliţi de comunicaţii? Tancuri de alimentare sau rămăşiţe din nave extraterestre? Aştept opinii…

Orgoni Crystal