Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Oamenii de ştiinţă au descoperit un megapolis secret creat de o colonie de furnici

112

blankOamenilor de ştiinţă le-a luat săptămâni întregi pentru a descoperi megapolisul secret, creat de super-organisme. Furnicile locuiesc planeta noastră de milioane de ani şi totuşi nicio altă creatură nu ni s-a părut mai “extraterestră”. Abia acum începem uşor să le înţelegem natura complexă. Imaginile incredibile de mai jos dezvăluie ceva care, la prima vedere, pare a fi construit de un arhitect.

În acest oraş subteran complex, există “autostrăzi” conectate cu “cartierul general”, dar şi drumuri secundare. Vă vine a crede că acest oraş colosal şi complex a fost creat prin voinţa colectivă a unei colonii de furnici? E o adevărată minune a lumii!

Tunelele sunt construite pentru a asigura o bună ventilaţie şi oferă rutele de transport cele mai scurte. Cu ajutorul unui excavator, oamenii de ştiinţă au reuşit să mute tone de pământ (40 tone), până când au început să vadă structura oraşului.

Structura acoperă 50 de metri pătraţi şi are o adâncime de 8 metri în pământ. Ceea ce a reuşit colonia de furnici a fost să creeze echivalentul omenesc al Marelui zid chinezesc! Incredibil!

blank

blank

Orgoni Crystal