Două cazuri şocante de prăbuşire a unor OZN-uri în ape! Unul din OZN-uri s-a prăbuşit într-un lac cu gheaţă cu viteza fantastică de 7.000 de km/h, dar apoi şi-a revenit şi a ieşit la suprafaţă!


OZN in lac 5Am să vă prezint în cadrul acestui articol două cazuri ale unor OZN-uri care s-au scufundat în ape (lacuri sau râuri). O să vedeţi cât de interesante sunt aceste cazuri…

De exemplu, există în Statele Unite cazul unui OZN care a făcut să scadă substanţial nivelul unui iaz din SUA. În iarna anului 1961, un corp necunoscut, coborând în picaj cu peste 7.000 km/oră, a străpuns o gaură cu diametrul de aprox. 100 metri în gheaţa groasă de peste un metru a lacului Ladoga (lângă Leningrad, în fosta URSS). S-a scufundat în lac, apoi a decolat din nou. Gheaţa din zonă a căpătat o radioactivitate sporită şi o culoare verzuie, caracteristică oxizilor de titan descoperiţi la analiza eşantioanelor. Noi, oamenii, folosim titanul la elaborarea aliajelor dure. Cât de dur este aliajul unui aparat de zbor care străpunge un metru de gheaţă cu 7.000 km/oră, se plimbă nestingherit prin apa lacului şi decolează din nou? Cert este un lucru: structuri din aliaje dure, realizate de om, după impactul cu solul la 5-6-700 km/oră arată extrem de departe de ceva care ar fi din nou în stare să decoleze. De aici, până la 7.000 km/oră, există o diferenţă enormă!

Alt OZN, probabil în dificultate, a dispărut la 31 octombrie 1963, în apele râului Peropava, lângă localitatea Iguape (statul Sao Paulo, Brazilia). Sub ochii încremeniţi a câtorva zeci de martori, un disc lenticular, cu aparenţă metalică şi grosime de un metru, având aprox. 5 m diametru, a apărut în zbor deasupra râului. Părea să aibă dificultăţi cu menţinerea înălţimii şi poziţiei de zbor, iar din interior se auzeau sunete înăbuşite, ca nişte bătăi. Discul a trecut peste casa unei femei, a lovit trunchiul unui palmier, lăsând o tăietură adâncă, s-a înclinat, a pornit în sus, a glisat pe un bord şi s-a prăbuşit în râu. Apa s-a tulburat şi s-a învolburat, fierbând înăbuşit cam o oră după ce discul deja se scufundase. Deşi căutat cu mijloace specializate (inclusiv scafandri), discul nu a fost găsit. A fost acoperit de mâl? A fost purtat de curent spre ocean? A fost „reparat” şi a decolat? Nu se ştie!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock