Doi reporteri germani au făcut instantaneu o călătorie în viitor din anul 1932 în anul 1943, observând bombardarea oraşului Hamburg de către avioanele britanice!


avioane cel de-al doilea razboi mondialÎn 1932, reporterul unui ziar german, J. Bernard Hutton și fotograful Joachim Brandt au vizitat șantierul naval din Hamburg (Germania) pentru a face mai multe interviuri pentru un reportaj. Atunci când plecau, ei au auzit zumzetul unor motoare de aeronave. Privind în sus, ei au văzut cerul plin de avioane. În jurul lor au început să explodeze diferite bombe, iar în scurt timp, toată zona a fost un adevărat infern.

Brandt a făcut fotografii ale acestui eveniment tragic şi neaşteptat, dar atunci când au ajuns la redacţie şi filmul a fost developat, ei nu au găsit nicio dovadă a vreunui atac. Redactorul-şef, după ce a auzit poveştile celor doi, i-a acuzat pe aceştia că s-ar fi aflat în stare de ebrietate și povestea lor a fost apoi uitată.

După aceea, Hutton s-a mutat la Londra, unde a văzut un reportaj într-un ziar din 1943 (deci, cu 11 ani mai târziu), cu privire la un raid întreprins de Forţele Aeriene Britanice la Hamburg. Fotografiile care însoțeau atacul la șantierul naval din Hamburg erau la fel ca cele văzute de Hutton și Brandt 11 ani mai devreme!

Forţele Aeriene Britanice chiar au bombardat Hamburg-ul în anul 1943. Într-o serie de raiduri, cunoscute sub numele de „Operațiunea Gomora”, cele 550-600 de bombe britanice au transformat orașul într-o ruină, ucigând peste 40.000 de oameni. A fost prima distrugere pe scară largă al unui mare oraş în timpul celui de-al doilea război mondial.

Au avut cei doi reporteri în 1932 o viziune a viitorului? Au făcut ei o călătorie instantanee în timp?

P.S. Atenţie! Acesta constituie un fragment dintr-un cuprinzător articol interesant ce va apare în curând pe site-ul „Recordurile lui Lovendal”!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO