Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Acum 4.000-5.000 de ani, ADN-ul uman s-a schimbat brusc! Oamenii de ştiinţă habar nu au despre ce e vorba… ar putea fi vorba de intervenţia vechilor extratereştri!?


ADN uman EuropaCeva foarte ciudat și inexplicabil s-a întâmplat cu ADN-ul europenilor în urmă cu 4.000-5.000 de ani. Din motive total necunoscute, „markerii” genetici ale primei culturi paneuropene au fost înlocuiţi brusc în urmă cu aproximativ 4.500 ani. Oamenii de ştiinţă nu ştiu de ce.

ADN-ul vechi recuperat de la o serie de schelete din centrul Germaniei, în urmă cu 7.500 de ani, a fost folosit pentru a reconstrui prima istorie genetică detaliată a Europei moderne. Un studiu realizat de o echipă internaţională de cercetători de la Universitatea din Adelaide (Australia) împreună cu cei de la Universitatea din Mainz (Germania) și oamenii de ştiinţă ai Proiectului Genografic al National Geographic Society (SUA) au relevat o serie de evenimente dramatice, inclusiv migrații majore atât în Europa de Vest, cât și în Eurasia, precum și semne ale unei schimbări genetice inexplicabile, ce a avut loc în urmă cu aproximativ 4.000-5.000 de ani.

Cercetătorii au folosit ADN-ul extras din oase și dinți de la scheletele umane preistorice pentru a urmări un grup de linii genetice materne, care aparţin acum la 45% dintre europeni. Acesta este prima înregistrare genetică de înaltă rezoluție a acestor linii de-a lungul timpului și este fascinant putem observa direct ADN-ul uman în timp real precum şi schimbările dramatice ale populației care au avut loc în Europa„, spune Dr. Wolfgang Haak, autorul principal al studiului.

Putem urmări peste 4.000 de ani de preistorie, de la fermierii timpurii din epoca bronzului şi până în timpurile moderne. Înregistrarea acestui grup genetic moștenit pe linie maternă, ​​numit haplogroup H, arată primii fermieri din Europa Centrală au apărut dintr-o intrare culturală și genetică prin migrație, începând cu Turcia și Orientul Apropiat, ajungând în Germania în urmă cu 7.500 de ani„, a spus Dr. Paul Brotherton, de la Universitatea din Huddersfield, Marea Britanie, un alt autor al studiului.

Profesorul Alan Cooper, referindu-se la aceste rezultate, spune: Ceea ce este interesant este faptul că markerii genetici ai acestei prime culturi pan-europene, care a fost în mod clar un succes, au fost înlocuiţi brusc în urmă cu aproximativ 4.500 de ani, și nu știm de ce. Ceva major s-a întâmplat şi acum încercăm să descoperim acest lucru”.

Oare extratereştrii au intervenit asupra ADN-ului uman? Oricum, există încă multe lucruri pe care nu le știm despre originile noastre. Recent oamenii de ştiinţă au descoperit o nouă specie umană misterioasă care a coexistat cu strămoșii noștri în urmă cu 11.000 14.000 de ani.


Lasă un comentariu