Textele vechi sumeriene: un astronaut al programului „Apollo 15” susține că astronauții extratereştri antici au creat oamenii


De-a lungul anilor, cercetătorii și scriitorii au fost inspirați să creadă că extratereştrii străvechi au creat umanitatea. În timp ce știința curentă consideră că acest lucru este absurd, există nenumărate dovezi care susțin teoria antică extraterestră. Istoria umanității, care a supraviețuit de mii de ani și este scrisă în manuscrise antice sau tăblițe de lut, poate fi cea mai importantă legătură între ascensiunea civilizației și viața extraterestră. De exemplu, Lista antică a regilor sumerieni descrie regii care au domnit peste Pământ timp de un total de 241.200 de ani.

Tableta de lut a acestui text unic este veche de 4.000 de ani și a fost găsită de savantul germano-american Hermann Hilprecht la începutul secolului al XX-lea. Hilprecht a descoperit cel puțin 18 dintre aceste tăblițe cuneiforme. Mai multe exemplare ale acestei liste pot fi găsite în Babilon, Susa și Asiria. Savanții oficiali au refuzat să creadă că tot ceea ce este scris pe această listă este adevărat. Ei susțin că lista este un amestec de relatări mitologice și preistorice care vorbește despre zei care au condus Pământul, bucurându-se de domnii lungi care sunt imposibil de crezut.

Putem vedea cum alte culturi antice, precum mezoamericană, îi descriu pe creatorii omenirii în cartea sacră, „Popol Vuh”. Această carte narează creația mayaşă, poveștile Gemenilor Eroi și genealogiile și drepturile pământului K’iche. În această poveste, Creatorii și alte șase zeități, inclusiv șarpele cu pene, au vrut să creeze ființe umane cu inimi și minți care să fie nemuritori. Dar primele lor încercări au eșuat. Au fost fericiți când au creat ființe umane din porumb galben și maro, care puteau vorbi.

În timp ce textele menționate mai sus sunt remarcabile, există nenumărate artefacte găsite în întreaga lume care arată ființe foarte asemănătoare cu astronauţii din zilele noastre. Al Worden, un astronaut care a servit în misiunea Apollo 15, a avut lucruri fascinante de spus despre extratereștri, într-un interviu pentru „Good Morning Britain”. Al Worden, un astronaut și inginer american, a fost pilotul modulului de comandă din misiunea lunară Apollo 15. Era anul 1971. El este unul dintre cei 24 de oameni care au zburat către și dinspre Lună. Fostul astronaut a fost, de asemenea, trecut în Cartea Recordurilor Guinness drept „cea mai izolată ființă umană”, în timpul petrecut singur în modulul de comandă „Endeavour”. El credea că oamenii sunt descendenți ai extratereștrilor antici.

În 2017, la o emisiune TV britanică „Good Morning Britain”, el a dat un răspuns șocant atunci când a fost întrebat dacă crede că există extratereștri; el a răspuns „Da”. Intervievatorul a fost probabil șocat de răspuns. Potrivit fostului membru al Apollo 15, extratereștrii sunt reali: „Ei au venit pe Pământ din depărtare şi au creat civilizația noastră. Ne putem uita la literatura sumeriană veche dacă vrem să găsim dovezi. Și dacă nu mă crezi, cercetaţi cărți despre sumerienii antici și vedeţi ce au de spus”, a spus Worden. Potrivit spuselor sale, în scripturile antice sumeriene, se arată că oamenii și zeii obișnuiau să trăiască împreună, iar oamenii erau slujitori ai zeilor. Fiecare oraș sumerian era păzit și protejat de propriul zeu.

O tăbliță găsită în Nippur în Mesopotamia în 1893 este cea mai veche dovadă a unei legende a creației sumeriene. Conform tăbliței cuneiforme, Pământul a fost condus de la început de ființe umane asemănătoare zeilor. Sosirea lor pe Pământ a făcut-o locuibilă. Au lucrat solul și au extras mineralele. În plus, textul menționează lupta dintre zei.

Susținând declarația lui Al Worden, dr. Ellis Silver, autorul cărții „Oamenii nu sunt de pe Pământ: o evaluare științifică a dovezilor”, are o convingere puternică că viața pe Pământ a fost creată de extratereștri cu mii de ani în urmă. Potrivit domniei sale, oamenii ar fi trebuit să devină cea mai puternică rasă din Univers, dar corpul muritor nu a reușit să prospere în mediul Pământului, fiind afectat de lumina Soarelui, dezastre naturale și boli.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock