Morţi (aproape) subite şi ciudate ale unor cercetători în domeniul OZN-urilor şi extratereştrilor. Ce forţă obscură îi elimină?


Să fii cercetător în domeniul OZN-urilor pare a fi un lucru extrem de periculos. În 1971, un fizician de la Universitatea din Arizona și susținător al unor studii mai serioase asupra OZN-urilor, sub numele dr. James McDonald, încerca să convingă Congresul SUA că OZN-urile erau un fenomen care merita o privire mai atentă și mai multe investigații. Nu a avut niciodată succes, pentru că aparent s-ar fi sinucis (a fost găsit împuşcat în cap). Doi ani mai târziu, în 1973, iubitul criptozoolog și pasionat de OZN-uri Ivan T. Sanderson a fost ucis de un cancer cu răspândire neobișnuit de rapidă. Acest lucru este curios, deoarece cancerele și tumorile ciudat de agresive sunt o temă comună în decesele acestor cercetători, pe care le putem vedea dintr-un șir de morți misterioase din anii ’80.

Astronomul Dr. Allen J. Hynek a fost renumit şi pentru studiul OZN-urilor, el fiind cândva consultant și investigator major pentru Proiectul Blue Book, investigația oficială a Forțelor Aeriene ale SUA asupra fenomenului OZN. În 1986, Hynek a fost internat la spital pentru o operație la prostrată, dar acolo i s-a descoperit că avea o tumoare pe creier incredibil de agresivă. Potrivit celor care l-au cunoscut, în zilele premergătoare morții sale, el ar fi vorbit și părea nemulțumit de unele informații nou obținute despre OZN-uri. Ar fi putut avea acestea vreo legătură cu moartea lui?

Doi ani mai târziu, în 1988, gazda unei emisiuni radio, Mae Brussell, a murit în California din cauza unui cancer cu acțiune rapidă. Era cunoscută ca o teoreticiană a conspirației, pentru că avea un program radio pe aceste subiecte denumit „Dialogue: Conspiracy”, redenumit mai târziu „World Watchers International”.

Anii 1990 au continuat aceste morți sumbre. În 1993, astronautul Deke Slayton a murit de un cancer agresiv, chiar înainte ca el să prezinte cunoștințele sale privitoare la OZN-uri. În 1994, o investigatoare pentru Mutual OZN Network (MUFON), Ann Livingston, a murit din cauza unei forme extrem de agresive și feroce de cancer ovarian. În mod destul de înfricoșător, acest lucru s-a întâmplat la doar 2 ani după ce ea a pretins că a fost hărțuită de oameni fără față, palizi și siniștri.

Tot în 1994 a avut loc moartea unui alt investigator MUFON, Ron Johnson, care era de fapt director adjunct de investigații pentru această organizație. A murit în circumstanțe foarte ciudate când, după o prezentare la o conferință din Austin, Texas, luminile s-au aprins și a fost găsit fără viaţă pe scaun, având sânge ieșind din nas și o colorație violetă şi ciudată pe față.

Câțiva ani mai târziu, în 1996 a murit cercetătoarea OZN Karla Turner, care a murit de cancer la sân. Turner era cunoscută pentru că a atribuit în mod constant cancerul în acțiunile întreprinse de extratereștri.

În 1999, autorul a numeroase cărți despre OZN și conspirații, Jim Keith, a murit și el când un cheag de sânge i-a oprit inima în timp ce era operat pentru un picior rupt.


Lasă un comentariu