Rasa Bigfoot a fost adusă pe Pământ de „oamenii stelelor”, cu mult înainte ca civilizația umană să existe!?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Bigfoot, cunoscut și Sasquatch, este un criptid cu asemănare de maimuță. Se crede că ar locui în păduri, în special în cele din regiunea de nord-vest dinspre Pacific a Americii de Nord. Bigfoot este descris de obicei ca o ființă umanoidă bipedă, păroasă și de mari dimensiuni. Oamenii de știință nu cred în existența acestui animal, considerând că este o combinație de folclor, identificări eronate și fals, nu o ființă adevărată.

Însă alţii au o altă opinie. De exemplu, cercetătorul și autorul Kewaunee Lapseritis, în cartea sa The Psychic Sasquatch and their UFO Connection susține că rasa Bigfoot a fost adusă pe Pământ de „oamenii stelelor”, cu mult înainte ca civilizația umană să existe. Dovezile sale sunt următoarele: utilizarea de către creatură a telepatiei, presupuse sute de legături comune Bigfoot-OZN care au peste o sută de ani și fizica teoretică. El a mai spus că cercetătorii Bigfoot nu au găsit creatura deoarece sunt limitati în convingerea că Bigfoot este pur și simplu un hominid care nu a dispărut niciodată.

Majoritatea triburilor native par să creadă că Sasquatch este o creatură non-fizică. Unii bătrâni din triburi au spus că au văzut creatura transformându-se într-un lup. Se pare că creaturile trăiesc într-o altă dimensiune din planul nostru fizic, dar pot veni aici cum îşi doresc.


Lasă un comentariu