Există într-adevăr o mumie străveche a unui comandant extraterestru în Muzeul Național de Istorie din Moscova?


Mumiile egiptene au fost dezgropate într-un număr enorm, la fel ca săpăturile arheologice pe scară largă din Egipt de la sfârșitul secolului al XX-lea. Anii 1920 au fost „epoca de aur” a descoperirilor de mumii.

Cu toate acestea, se pare că o mumie egipteană unică descoperită în legendara Vale a Regilor ar fi găzduită în Muzeul Național de Istorie din Moscova (deşi nu este expusă public). Această dovadă se află într-o carte, dar informaţia nu s-a reușit a fi validată din alte surse obiective, prin urmare nu este imposibil să fie falsă…

Astfel, se pare că mai multe reexaminări cu raze X ale acestei mumii au fost efectuate în anii 1980, dezvăluind faptul că mumia acoperită cu bucăţi de țesătură nu era de origine umană. Este acesta corpul unui umanoid extraterestru? Această mumie pare să aibă următoarele trăsături „pământene”: o înălțime de 1,20 metri (trebuie să fi fost un copil uman), un craniu mărit și o proeminență neuniformă în creierul mic, proeminențe osoase peste ochi și mâini cu șase unghii, fără unghii. Capul i-a fost tăiat și așezat lângă corp, iar pieptul a fost teribil de afectat. Acest lucru demonstrează că a fost ucis.

Inscripția de pe scutul de aur afirmă că umanoidul avea 106 ani, avea numele lumesc Amenemon și era căpitanul „echipajului navei”.

ATENŢIE! Imaginea din acest articol este cea a unei mumii diferite și nu are nimic de-a face cu presupusa mumie din Moscova.


Lasă un comentariu