Site de secrete, stiinta si metafizica

Cea mai frumoasă femeie din lume, Diana de Poitiers, bea aur lichid pentru a rămâne veşnic tânără

7 15

Diane de PoitiersUna dintre amantele regelui francez Henry al II-lea, Diana de Poitiers, a murit de la prea mult aur lichid ingerat, s-a descoperit recent, după ce rămăşiţele acesteia au fost dezgropate. Pe vremea aceea, se credea că aurul lichid este un elixir al tinereţii şi frumuseţii, relatează AP. Numai că Dianei i-a fost fatal, după cum au stabilit experţii francezi. Potrivit acestora, s-a găsit o mare cantitate de aur în părul femeii. Cum ea nu era regina, deci nu avea de ce să poarte coroana aurită, aurul, după toate probabilităţile, fusese ingerat, cel mai probabil în formă lichidă.

Din păcate, acesta a şi ucis-o. Pe timpul vieţii, Diana de Poitiers, chiar dacă era cu 20 de ani mai vârstnică decât regele, era una dintre favoritele acestuia. Născută în anul 1499 şi trăind timp de 67 de ani, Diana a fost considerată de către foarte mulţi drept cea mai frumoasă femeie care a existat vreodată.

Sursa: www.ziare.com

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie