Legătura misterioasă dintre piramida neagră din Ecuador şi „tiunghiul negru” din Soare. OZN-urile vin din Soare?


În august 2012, prezentam un articol despre o presupusă legătură dintre o piramidă din jungla ecuadoriană şi simbolul francmasonic „ochiul în piramidă” prezent pe bancnota de 1 dolar (https://www.lovendal.ro/wp52/misterioasa-piramida-din-jungla-ecuadoriana-si-simbolul-ei-francmasonic-de-ce-oculta-familie-rothschild-detine-si-ea-un-asemenea-artefact/). Iată ce spuneam atunci (pe scurt):

În anii 1980 a fost găsită în junglele ecuadoriene o piramidă de piatră din 13 nivele, cu o înălţime de 25 de centimetri. Ceea ce surprinde cel mai mult şi mai mult este prezenţa unui ochi la vârful piramidei! Deşi „ochiul în piramidă” nu este un simbol francmasonic din timpuri imemoriale, el a fost adoptat de această structură ocultă mondială, care şi l-a impus ca simbol, inclusiv pe bancnota de 1 dolar american. Dacă întoarcem această piramidă, putem observa câteva simboluri ciudate, iar mai jos câteva puncte aurii. Lingvistul german Kurt Schildmann a tradus aceste simboluri sub următoarea formă: „Fiul Creatorului vine din Constelaţia Orion”. Se zvoneşte că o piramidă asemănătoare s-ar afla în posesia familiei Rothschild, cea mai bogată familie din lume, o familie situată sub zodia francmasoneriei şi Illuminati.

Pe de altă parte, în martie 2012 scriam un articol (https://www.lovendal.ro/wp52/conform-fotografiilor-nasa-in-soare-a-aparut-un-triunghi-misterios-iluzie-optica-sau-altceva/), despre un triunghi negru straniu apăru pe Soare (vedeţi imaginea de la începutul articolului). Nimeni nu ştie ce-ar fi putut cauza acest fenomen, dar mulţi sunt de acord că nu e ceva natural.

Tot pe de altă parte, guvernul mexican a dat publicităţii o serie de artefacte ţinute în secret timp de 80 de ani. Unul din artefact arată chiar un triunghi negru în apropierea mijlocului Soarelui, exact ca fotografia de mai sus. Un alt artefact arată un OZN care iese din Soare şi se îndreaptă spre Pământ (vedeţi mai jos videoclipul YouTube):

Dar, dacă „ochiul” din piramida ecuadoriană de care am vorbit mai sus, n-ar fi altceva decât un OZN? Dar oare OZN-urile vin din Soare? Conform opiniei celebrului fizician iranian Nassim Haramein se pare că da (https://www.lovendal.ro/wp52/vulcanii-de-pe-pamant-sunt-folositi-de-ozn-uri-ca-porti-stelare/). Oare am desluşit încă un mister sau nu?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO