Fotograf celebru National Geographic: „Am văzut creaturi extraterestre care se ascund în oceane”


Dacă în trecut cei care credeau în extratereştri erau foarte puţini, şi în niciun caz nu erau personalităţi din anumite domenii, în ziua de astăzi tot mai mulţi oameni de ştiinţă, politicieni, foşti ofiţeri ai serviciilor de informaţii etc. oferă păreri, informaţii şi dovezi care arată că extratereştrii există pe Terra, numai că trebuie să reuşim să-i vedem şi să-i identificăm.

Iar pe lista celor care cred în extratereştri se numără şi Luis Lamar, directorul de fotografie subacvatică pentru OceanX și National Geographic, care a făcut o confesiune ciudată într-un videoclip YouTube care a fost postat de OceanX pe data de 15 iunie. În acest scurt clip, el afirmă următoarele:

„I think, in the ocean, I have come across potentially beings from another heavenly body that are more highly advanced than humans. Some sort of, you know, hyper-advanced aquatic alien creatures which almost look like stingrays.”

În traducere: „Cred că, în ocean, am întâlnit ființe posibile dintr-o altă lume, care sunt mai avansate decât oamenii. Ceva de genul creaturi extraterestre acvatice hiper-avansate, care se aseamănă cu nişte diavoli de mare”.

Luis Lamar este o personalitate serioasă, cu o biografie impresionantă, care nu s-ar fi hazardat să facă o asemenea afirmaţie, fără să ştie despre ce e vorba. Poate că e vorba de animale hibride acvatice (ca de exemplu, sirene), de care mitologiile lumii au vorbit de atâtea ori.

Videoclipul îl puteţi găsi AICI.