Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Biblia afirmă că Dumnezeu l-a creat pe om după chipul și asemănarea Sa. Care este totusi chipul real al lui Dumnezeu!?


Întregul Univers pulsează de viață. Astronomii sunt cu toții de acord că în galaxia noastră – Calea Lactee – trebuie să existe miliarde de planete, din care cel puțin un milion sunt populate cu ființe înțelepte sau stupide, asemeni nouă. Speculațiile privind existența vieții în Spațiu s-au făcut doar la nivel teoretic. Totuși, în decembrie 1970, NASA a afirmat că, pentru prima dată, oamenii posedă dovada de necontestat a existenței vieții extraterestre. Dr. Cyril Ponnamperuma, șef al unei echipe de cercetare, a anunțat (în urma analizării unui meteorit care a căzut pe Pământ în 28 septembrie 1969, la Murchison, Australia) că a descoperit aminoacizi și hidrocarburi, constituenți ai celulelor organice complexe.

Astăzi, pe măsură ce cosmonauții noștri încep cucerirea Spațiului, o nouă dimensiune a conștiinței zguduie vechile concepții despre religie și știință. Scopul vieții e să populeze Universul. Timpul e relativ, multe stele ar putea avea planete ale căror popoare cu o civilizație înaintată să fi vizitat Pământul (pe atunci o lume virgină), cu multe milioane ani în urmă.

Când, Biblia afirmă că Dumnezeu l-a creat pe om după chipul și asemănarea Sa, ce anume vrea să însemne asta ? Care poate fi chipul Domnului, al Absolutului ce a creat și ține în viață vastul Univers și universul său paralel de antimaterie și încă alte multe universuri ale unor dimensiuni mai subtile, ce se află dincolo de capacitățile noastre de percepție?

Dacă prin Dumnezeu autorul Cărții Genezei voia să spună o Ființă Minunată venită din stele, atunci oamenii primitivi au avut impresia că învățătorul Ceresc îl crease pe om în forma sa umană, exact după înfățișarea sa.