Ruşii tremură de frică: e posibil ca hackerii guvernamentali americani să fi provocat o pană de curent masivă în Murmansk (nordul Rusiei), acolo unde se află submarinele nucleare şi o parte din flota Rusiei!


pana-de-curentO ştire foarte interesantă şi banală a apărut pe RT.com pe 8 noiembrie 2016. E vorba de o imensă pană de curent care a avut loc în Murmansk, un oraş aflat în nordul Rusiei. Citez din ştire:

Aproximativ 300.000 de persoane au rămas fără curent electric în orașul Murmansk din nordul Rusiei, a informat presa locală, citând drept cauză pentru acest eveniment o explozie uriaşă la una din staţiile electrice ale oraşului”.

P.S. Asta-i explicaţia oficială. Dar oare aşa să fie? Mi-am adus aminte de o ştire legată tot de oraşul Murmansk, în anul 2014, despre care am scris acest articol: În Murmansk (Rusia) a căzut un meteorit!? Nu! Americanii au trimis o dronă-spion (pentru a inspecta submarinele nucleare ruseşti), dar aceasta a fost distrusă de forţele ruse cu ajutorul unor arme sofisticate cu laser! Atunci era vorba de un posibil meteorit care ar fi căzut în apropiere de Murmansk, dar, în conformitate cu unele rapoarte secrete, s-ar putea să fi fost vorba de distrugerea unei drone de spionaj americane, de către forţele ruseşti, care au folosit tehnologii avansate de distrugere (arme militare cu laser). În regiunea Murmansk se află oraşul rusesc Severomorsk, care este cartierul general al Flotei Nordice Rusiei, unde există şi submarinele nucleare ruseşti. Aşadar, o zonă militară cu o importanţă enormă.

Şi de data aceasta, s-ar putea să nu fie un simplu accident această pană de electricitate, ci un atac cibernetic concertat împotriva reţelei de electricitate din regiunea Murmansk. De către cine? N-ar fi exclus (deşi nu există nicio dovadă, ci doar o supoziţie), ca de vină să fie hackerii militari americani. Într-un articol publicat pe 4 noiembrie 2016 pe NBC News, se arată că hackerii guvernamentali americani ar putea ataca sistemele de securitate, de electricitate şi de telecomunicaţii ale Rusiei, dacă va fi necesar. Aşadar, o ameninţare foarte clară!

A fost pana masivă de curent electric de la Murmansk un avertisment pentru Putin din partea Washington-ului? N-ar fi exclus, iar ruşii încep să tremure, mai ales că în zonă se află şi submarine nucleare.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock