Lumini verzi misterioase deasupra Marii Britanii! Nu-i aşa că multe lucruri ciudate se întâmplă în lume în ultima perioadă?


Ceva ciudat se întâmplă pe cerul Marii Britanii. Desigur, aș putea spune că se întâmplă ceva ciudat în cer în toată lumea. De la sunete inexplicabile până la mingi de foc misterioase, ceva nu pare a fi în regulă în spaţiul aerian al Terrei. Desigur, s-ar putea crede că „de vină” ar fi reţelele sociale şi camerele de pe telefoane, astfel încât oricine ar putea captura orice apare ciudat pe cer, dar totuşi în ultima vreme pare că există prea multe lucruri bizare în spaţiul aerian, care sugerează existenţa unor lucruri ce nu pot fi explicate (sau nu se doreşte a fi explicate).

În Marea Britanie şi în Irlanda există în ultimii ani prea multe rapoarte ciudate de prezenţa unor OZN-uri, lucru care poate sugera totodată şi exerciții militare secrete. De exemplu, în noiembrie 2018 mai mulți piloți au observat lumini misterioase care se mişcau rapid în largul coastei Irlandei, iar o lună mai târziu, Forțele Aeriene Regale au interceptat un obiect zburător neidentificat deasupra lui East Yorkshire. Totodată, a existat o adevărată poveste în legătură cu „dronele” observate pe aeroportul Gatwick din Anglia, un incident care tocmai nu a fost pe deplin explicat.

Zilele trecute în ziarele britanice s-a putut citi o ştire despre o lumină verde misterioasă, observată pe cerul de deasupra localităţilor Derbyshire și Nottinghamshire din centrul Angliei, tocmai acolo unde în luna decembrie 2018 au fost raportate mai multe incidente cu OZN-uri. Mai mulţi martori oculari au raportat prezenţa unei lumini verzi strălucitoare, care a apărut pe cer în seara zilei de 8 ianuarie 2019. Unii martori au descris lumina ca fiind „verde neon”, „alb și verde”, în timp ce alţii au spus că lumina a fost albastră. Iar această lumină misterioasă s-a mişcat incredibil de rapid pe cer, prea rapid pentru vreo aeronavă pământească.

Speculațiile pe marginea acestui incident au apărut pe social media, unii spunând că ar fi putut fi lumina de pe Stația Spațială Internațională, panourile de afișaj ale cockpit-urilor avioanelor de luptă sau simple spoturi. Însă niciuna din aceste explicaţii nu e destul de convingătoare…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock