Un mare secret dezvăluit: sub Vatican se găsesc rămăşiţe de giganţi şi alte artefacte dinaintea potopului lui Noe! Însă cercetările arheologice sunt interzise…


vatican gigantiVaticanul ascunde multe lucruri. Unul dintre acestea îl reprezintă Biblioteca Vaticanului, accesul publicului fiind limitat la ea. Dacă s-ar da drumul public la toată arhiva Bibliotecii Vaticanului, am afla multe aspecte şocante pentru adevărata istorie a omenirii… şi de aceea se preferă ascunderea ei. De fapt, Vaticanul, este unul din complicii (alături de guverne şi organizaţii ale Ocultei Mondiale) ascunderii istoriei omenirii.

Dar, Vaticanul mai ascunde un mare secret: el a fost construit în toată zona în care se află situat (centrul Romei) pe oase de giganți și pe alte artefacte care datează din zilele de dinaintea lui Noe, ne dezvăluie un cercetător şi autor de carte, Timothy Alberino. Şi mulţi dintre catolici habar n-au ce se află sub Vatican. Nici măcar unii dintre cardinali! Dar, totuşi, toţi papii au ştiut despre aceşti giganţi de multe secole.

Timothy Alberino a spus: „Ascunse în seifuri și arhive (…) am descoperit dovezi că (şi nu e doar un fel de teorie a conspirației) Vaticanul a avut acces la artefacte ascunse, în special la artefacte referitoare la realitatea lumii dinainte de potopul lui Noe, pe care le-a confiscat, ascuns sau acoperite”. Iar oficialii de la Vatican nu permit cercetări arheologice serioase cu privire la acest aspect. Însă, nu totul poate fi ascuns…

Iar aceste artefacte de giganţi poate că au legătură cu cercetarea astronomică pe care o realizează actualmente specialiştii Vaticanului, care deţin un telescop LUCIFER, pentru căutarea civilizaţiilor extraterestre (vedeţi articolul meu din 2013: LUCIFER îi ajută pe astronomii iezuiţi ai Vaticanului să-l caute pe “Extraterestrul Mântuitor”… Dezvăluiri senzaţionale făcute în noua carte de conspiraţii “Exo Vaticana”!). Îl aşteaptă cardinalii de la Vatican pe „extraterestrul mântuitor”?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock