Portalul misterios din masivul Piatra Mare! Prin el se ajungea în alte dimensiuni! Experienţa şocantă a bărbatului care l-a descoperit…


portalul piatra marePortalurile pot lega două puncte distincte din cadrul aceluiaşi univers, două puncte distincte din două universuri paralele, două planuri de existenţă separate sau două puncte separate de dimensiune temporală. Pe plan ştiinţific, portalurile se aseamănă cu „gău­rile de vierme” sau pot funcţiona având la bază „găuri de vierme”.

Mărturii ale existenţei portalurilor au exis­tat din cele mai vechi timpuri. Deşi martorii nu au putut localiza ambele puncte pe care le leagă între ele portalul, aceştia au putut vedea poarta existentă în locul descoperit în mod accidental. În acest articol, vom vorbi despre un portal care a fost observat de un bărbat de 64 de ani, pensionar, pasionat de drumeţii, în masivul Piatra Mare.

Iată povestea bărbatului:

– El plecase spre masivul Piatra Mare pe la Şapte Scări. Deodată, în dreapta sa, bărbatul observă ceva bizar, ca o sclipire: soarele reflectat într-un obiect, aflat undeva la 20-30 de metri de culme. Numai că era niciun obiect care să reflecte aşa ceva.

– Era o formă eliptică, verticală, ce nu putea fi sesizată decât prin modificarea luminii. Era un brad în spatele formei: porţiunea de trunchi din spatele elipsei ciudate era deformată, voalată (la fel cum vara, pe şosele, din cauza căldurii la sol, peisajul este deformat, unduit, ca şi cum ar fi privit prin­tr-un geam curb).

– Bărbatul s-a apropiat de forma eliptică şi a constatat cu uimire că nu vedea niciun obiect material care să poată genera un asemenea efect. În locul respectiv nu era nimic. Un nimic care arăta ca o diafragmă, o suprafaţă eliptică întinsă în aer, aparent concavă. Mai uimitor era faptul că, din spate, forma respectivă nu mai exista.

– Bărbatul s-a interpus între formă şi bradul din spatele formei si atunci n-a mai văzut-o, neştiind unde era; a trebuit să revină în poziţia iniţială pentru a o revedea.

– Elipsa avea cam 1 metru înălţime şi maximum 40 de cen­timetri lăţime. Baza era cam la 25-30 de centimetri de sol, adică plutea. Era perfect transparentă, în afară de fenomenul de unduire, de voalare a spaţiului din spatele ei. Marginile erau foarte netede, adică fenomenul de alterare optică se termina brusc.

– Bărbatul a încercat să atingă elipsa (adică, portalul). A luat o creangă de brad de jos şi a atins marginile elipsei; creanga întâmpina o rezistenţă elastică, ca şi cum ai fi apăsat un balon. Elipsa se deforma foarte puţin în locul în care bărbatul apăsa, dar rezistenţa era de netrecut, după doar câţiva cen­timetri câştigaţi.

– Bărbatul hotărî apoi să apropie creanga de centrul elipsei. El nu a mai întâmpinat niciun fel de rezistenţă: creanga intra fără probleme în forma aceea ciudată, dar nu mai era vizibilă. Era ca un fel de gaură în care vârful crengii dis­pă­ruse total. În tot acest timp, bărbatul continua să vadă perfect peisajul unduit din spate. Creanga avea vreo 50 de centimetri lungime şi dispăruse pe jumătate înăuntru. Când a fost retrasă, bărbatul a văzut cu groază că creanga nu mai avea decât 20 de centimetri lungime. Porţiunea intrată în forma aceea dispăruse cu totul. Capătul era perfect secţionat, ca şi cum un ferăstrău de mare precizie ar fi funcţionat de partea cealaltă.

– Bărbatul repetă operaţia cu alte crengi, iar apoi a legat o piatră cu sfoară şi a aruncat-o în elipsă; rezultatul a fost de fiecare dată acelaşi: orice pătrundea în acea formă nu se mai întorcea.

– Se înseră şi bărbatul părăsi portalul; el ajunse la cabană, unde îl întâlnise pe băiatul cabanierului. Acesta îi spuse că întâlnise portalul de mai multe ori. Astfel, aflase că forma trece prin cel puţin două faze distincte: când are aspect transparent (starea în care o văzuse bărbatul prima dată), ea permite intrarea unor obiecte. O altă formă e aceea când ea devine albicioasă şi ceva mai mare, funcţionând în sens invers, adică este închisă pentru noi şi lasă obiecte din partea cealaltă să treacă prin ea.

O poveste incredibilă, dar e foarte posibil ca ea să fie adevărată…

Sursa: formula-as.ro


Lasă un comentariu