Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Tăbliţele de la Tărtăria fac referire la extratereştrii Anunnaki care au venit nu de pe Nibiru, ci de pe steaua Aldebaran

446

blankCitim de pe Wikipedia ce reprezintă tăbliţele de la Tărtăria:

“Tăbliţele de la Tărtăria sunt 3 obiecte mici și străvechi de lut, găsite în anul 1961 în localitatea Tărtăria (Judeţul Alba) de către cercetătorul clujean Nicolae Vlassa. Două dintre tăbliţe sunt acoperite cu reprezentări stilizate de animale, copaci și diferite obiecte, iar cea de a treia, de formă discoidală, cuprinde patru grupuri de semne, despărțite prin linii; o bună parte din semnele conținute pe ea se regăsesc în literele conținute în inscripțiile arhaice grecești (dar și la scrierile feniciană, etruscă, veche italică, iberică)”.

Acum, am să vă spun nişte lucruri interesante care nu se găsesc în articolul de pe Wikipedia. După ce însă au fost studiate şi datate la Moscova, s-a stabilit că aceste tăbliţe au scriere sumeriană, fiind mai vechi cu două mii de ani decât cele din zona Eufratului şi Tigrului. Astfel, istoricul rus N. Jirov a ajuns de asemenea la concluzia clară că, iniţial, poporul sumerian a venit din Carpaţi şi abia milenii mai târziu a emigrat pe teritoriul Iraqului de astăzi.

Independent de aceasta, cercetătoarea română Isabela Iorga crede că tăbliţele de la Tărtăria conţin referiri la extratereştrii anunnaki. Într-o serie de 3 articole de pe acest site (https://www.lovendal.ro/wp52/anunnaki-extraterestrii-de-pe-nibiru-pe-pamant-o-istorie-de-450-000-de-ani-partea-1/), am explicat istoria anunnaki, conform ideilor lui Zecharia Sitchin: aceştia ar fi extratereştri veniţi pe Pământ în urmă cu 450.000 de ani, de pe o planetă de 3 ori mai mare ca Pământul şi numită Nibiru. Isabela Iorga crede însă că Nibiru nu este planeta natală a anunnakilor, ci numai o bază de tranzit. Drept patrie a lor, ea presupune sistemul solar Aldebaran.

Aldebaran este o stea gigantică roşie, situată la 65 de ani-lumină faţă de Pământ; pentru perşi, ea era una din cele 4 stele regale. Există o speculaţia conform căreia Anunnaki ar fi ajuns pe Pământ din Aldebaran, prin intermediul unei “porţi stelare” (“stargate”) care s-ar afla în partea întunecată a Lunii.

Orgoni Crystal