Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Senzaţional! În Alaska a fost descoperit un vechi cimitir indian în care se aflau nişte schelete gigantice de oameni, cu trăsături neobişnuite

  •  
  •  
  •  
  •  

blankŞtirea nu e nici de azi, nici de ieri, ci de acum peste 120 de ani, apărând pentru prima oară în ediţia din 18 noiembrie 1900 a ziarului „The San Francisco Call”, un cotidian înfiinţat în 1856 sub numele de „The Morning Call” şi care în 1965 a devenit „San Francisco Examiner”, în urma mai multor fuziuni. Ştirea originală o puteţi vedea anexată la finalul articolului. În ea se spune despre descoperirea unor schelete gigantice în districtul Atlin (Columbia Britanică, Canada, în apropiere de Alaska). Iată câteva idei principale din această ştire:

James L. Perkinson, un miner american din Atlin, a găsit un număr mare de schelete într-un cimitir indian din nord, stârnind astfel un interes ştiinţific în această privinţă. Perkinson este unul din proprietarii lui Yellow Jacket, o proprietate din districtul Atlin care ar conţine bogate resurse minerale. În urmă cu 2 săptămâni au avut loc excavaţii pentru un nou tunel şi, cu ocazia aceasta, s-a pătruns în zona unui străvechi cimitir indian. Cu ocazia aceasta, au fost dezgropate 5 schelete de oameni din perioada preistorică. Unul din schelete măsura peste 2,10 cm în lungime, aşa că lungimea totală a acestui om trebuie să fi fost mult mai mare. Apoi, mai existau 2 schelete care măsurau circa 2,10 cm, iar restul de 2 schelete măsurau mai mult de 1,8 metri în lungime, oamenii având o structură gigantică.

Altitudinea la care au fost găsit scheletele era mare, iar pământul în care ele au stat era pe jumătate îngheţat, aşa că 80 din oase s-au păstrat aproape intacte; dacă s-ar continua săpăturile, s-ar găsi mult mai multe schelete.

Degetele de la mâini şi de la picioare erau fărămiţate, dar pe unul din degete s-a găsit un inel din cupru sau dintr-un metal asemănător. Scheletele erau neobişnuite, în sensul că braţele erau mai mici cu vreo 10 centimetri decât ar fi fost normal, în timp ce mărimea oaselor antebraţelor erau enorme.

blank


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu