EXCLUSIV! Noi, oamenii, suntem o rasă de sclavi creată de o societate extraterestră avansată? Aşa ne spun tăbliţele de lut sumeriene!

  •  
  •  
  •  
  •  

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

Ideea că ființele umane reprezintă o rasă de sclavi creată iniţial de o societate extraterestră nu este o una nouă. Acesta a fost relatată în urmă cu mii de ani, în primele civilizații înregistrate ale omenirii. Una dintre aceste civilizații a fost civilizaţia sumeriană, o societate avansată, care a apărut în zona dintre fluviile Tigru şi Eufrat (în Irak-ul de azi) între anii 5.000 și 4.000 î.Hr., și a înflorit până în jurul anul 3500 î.Hr.

Ca și alte societăți antice care au apărut în regiunea Mesopotamiei, Sumeria a lăsat înregistrări în tăbliţe de lut, din care putem afla că diverse creaturi de origine extraterestră au condus Pământul încă din vremurile timpurii. Acele creaturi erau deseori văzute ca fiind „zei”, care călătoresc în ceruri prin tot felul de rachete zburătoare, ca şi vehicule. Sculpturile antice înfățișează mai mulți „zei”, care poartă ochelari de protecție deasupra ochilor, ca şi astronauţii.

Conform istoriei de pe tăbliţele de lut din zona Mesopotamiei, a existat un timp în care oamenii moderni nu existau deloc, pe Terra trăind doar specii de om Neanderthal primitiv (Homo Sapiens Neanderthalensis) şi membrii ai unei civilizaţii extraterestre, care îşi dorea să exploateze Pământul din punct de vedere al resurselor minerale.

Precum se ştie, una din marile enigme ale antropologilor este următoarea: cum de omul Neanderthal primitiv (Homo sapiens neanderthalensis) dispare brusc, în același timp apărând omul modern (Homo sapiens sapiens)? Chiar Enciclopedia Britanică recunoaşte: „Factorii responsabili de dispariția popoarelor din Neanderthal reprezintă o problemă importantă, pentru care, din păcate, încă nu există o soluție clară”.

Însă, sumerienii oferă o soluţie clară, dar care mulți dintre oameni nu ar fi dispuşi să o accepte: apariția bruscă a lui Homo sapiens sapiens, însoțită de dispariția bruscă a omului Neanderthal, a fost cauzată de o intervenţie extraterestră inteligentă. S-ar putea ca omul din Neanderthal să fi fost exterminat, pentru a face loc noii rase de sclavi (omul modern). Oricum, un lucru e clar: antropologia modernă a descoperit o înlocuire bruscă a omului din Neanderthal cu omul modern…


  •  
  •  
  •  
  •