Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Egiptul ascunde oficial existenţa „Amfiteatrelor înregistrărilor eterne” de sub Marele Sfinx

 • 44
 •  
 •  
 •  
  44
  Shares

blankCitez de pe site-ul Socyberty.com următoarea ştire cu adevărat incredibilă:

În întreaga lume circulă zvonuri conform cărora în Egipt s-ar fi descoperit unul din legendarele „amfiteatre ale înregistrărilor eterne”. Guvernul egiptean, împreună cu Zahi Hawass, cel care până recent a condus Departamentul Antichităţilor Egiptene, au negat aceste zvonuri, spunând că nu există o asemenea încăpere. Totuşi, mai mulţi cercetători sau chiar arheologi au declarat că acest „amfiteatru” chiar există, iar prezenţa sa a fost ascunsă, datorită conţinutului interior, care ar schimba cu adevărat istoria lumii şi a Egiptului Antic.

Aşa cum spuneam şi într-un articol din decembrie 2010 (https://www.lovendal.ro/wp52/unde-se-gasesc-amfiteatrele-inregistrarilor-eterne-ale-atlantidei-profetite-de-edgar-cayce/), „Amfiteatrele înregistrărilor eterne” (sau „The Hall of Records”) au fost propuse de celebrul profet Edgar Cayce, într-una din şedinţele sale de hipnoză. Aceste „amfiteatre ale înregistrărilor eterne” se presupune că ar conţine istoria pierdută a omenirii după distrugerea continentului pierdut al Atlantidei. Cayce spune că în lume există 3 asemenea amfiteatre: una se află în apropierea insulei Bimini (Bahamas, în Oceanul Atlantic, la 80 de kilometri de Peninsula Florida), alta în jungla din Yutacan (peninsulă a Mexicului), iar ultima sub labele Marelui Sfinx din Egipt. Tot Cayce mai pretinde că a existat un grup mic de supravieţuitori care au reuşit să scape distrugerii Atlantidei şi că aceşti atlanţi s-ar fi aflat în spatele civilizaţiilor înfloritoare din Egipt şi Mexic.

Aşadar, de ce ar dori autorităţile egiptene actuale să ascundă existenţa unui „amfiteatru al înregistrărilor eterne” care s-ar afla sub Sfinx? În mod evident, principalul motiv ar fi acela că lumea ar afla că egiptenii nu şi-au dezvoltat civilizaţia în mod independent, la originea ei aflându-se alte civilizaţii mai vechi, ca cea a atlanţilor, de exemplu. Această schimbare în gândire ar face vechea cultură egipteană nu atât de sofisticată şi de originală, cum s-a crezut până în prezent, toate realizările vechilor egipteni fiind puse astfel sub semnul întrebării. S-ar pune astfel întrebarea cine a construit piramidele sau Sfinxul? Vechii egipteni sau urmaşii atlanţilor?

Ce dovezi s-au descoperit pentru a susţine existenţa unui „amfiteatru al înregistrărilor eterne” în Egipt? Prima dovadă a fost găsită acum mai bine de 20 de ani, când o scanare cu un radar a relevat prezenţa unei încăperi anormale sub unul din labele Sfinxului. Scanarea a relevat prezenţa unei mici încăperi exact în locaţia pe care a previzionat-o Edgar Cayce. Cea de a doua dovadă şi cea mai importantă o constituie o reţea de hrube şi tuneluri care se găsesc pe tot platoul de la Giza. Atunci când aceste hrube şi tuneluri au fost pentru prima oară descoperite, atât guvernul egiptean cât şi Zahi Hawass au negat existenţa lor. Hrubele se află sub cel puţin două din cele trei mari piramide de pe platou şi se află foarte aproape de Sfinx. Tocmai în hruba ce se află foarte aproape de Sfinx, ar fi fost localizat amfiteatrul înregistrărilor eterne. După unele surse, arheologii au fost capabili să sape prin 1,5 metri de piatră şi să obţină accesul către amfiteatru. Dar, se pare că, odată făcută descoperirea, arheologii ar fi sigilat amfiteatrul, pentru a fi ascuns.

Aşadar, până la urmă, a fost descoperit amfiteatrul înregistrărilor eterne? Şi dacă da, se va vorbi vreodată despre ce se află în acel amfiteatru? Probabil că oficial nu vom primi niciodată vreo informaţie. Trăim într-o lume a secretelor, nu-i aşa?


 • 44
 •  
 •  
 •  
  44
  Shares
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu