Acum 2.300 de ani, împăratul Alexandru cel Mare s-a retras grabnic din India de frica bombei atomice!?


Realitatea utilizării energiei atomice din cele mai vechi timpuri a fost confirmată de Jacques Bergier, care a lucrat ca asistent al lui Andre Helbronner şi a făcut cercetări în domeniul radioactivităţii. Bergier povesteşte cum, în iunie 1937, a primit vizita unui personaj misterios, ce s-a prezentat sub pseudonimul Fulcanelli şi care l-a pus în gardă în privinţa cercetărilor din domeniul energiei nucleare:

„Domnul Andre Helbronner, al cărui asistent sunteţi, cred, este în căutarea energiei nucleare. Domnul Helbronner a binevoit să mă ţină la curent cu unele rezultate obţinute şi in special cu apariţia radioactivităţii corespunzătoare poloniului, atunci când un filament de bismut este volatilizat de o descărcare electrică in deuteriu la înaltă presiune. Sunteţi foarte aproape de reuşită, ca, de altfel, încă vreo câţiva savanţi contemporani. Pot să-mi permit să vă pun in gardă? Lucrările cărora vă consacraţi dumneavoastră şi colegii dumneavoastră sunt teribil de primejdioase. Nu numai pe dumneavoastră vă pun în pericol. Sunt de temut pentru întreaga omenire. Eliberarea energiei nucleare este mai uşoară decât credeţi. Iar radioactivitatea artificială produsă poate să otrăvească atmosfera planetei în câţiva ani. În plus, din câteva grame de metal se pot fabrica explozivi atomici şi culca la pământ oraşe întregi. Vă spun foarte direct: alchimiştii ştiau asta de mult timp”.

În Biblie, este celebrul în care oraşele Sodoma şi Gomora au fost distruse de bombe atomice: „Şi iată, o coloană de fum s-a ridicat din pământ, ca o coloană de fum din vâlvătăi. Şi s-a revărsat asupra Sodomei şi Gomorei o ploaie de foc şi pucioasă. Şi distruse au fost cetăţile acelea şi câmpia din jur, toţi locuitorii cetăţilor şi toate ungherele pământului“.

Istoria consemnează că Hatusul, capitala Imperiului Hitit, a fost mistuit de un ciudat incendiu care a transformat în scrum chiar pământul pe care erau ridicate locuinţele. De asemenea, imnurile sumeriene amintesc despre o lumină orbitoare ce provoca distrugerea caselor. Acestea pot fi puse în legătură cu anticele locuinţe semisferice descoperite în Iran, ce se aseamănă cu adăposturile antiatomice, impresie întărită şi de uşile de acces foarte joase, complet înrămate.

Ce semnificaţie poate avea „tunetul şi fulgerul în stare să-l distrugă pe inamic în câmp deschis şi dincolo de zidurile de apărare”, despre care vorbeşte sofistul grec Flavius Filostratos, şi care este invocat ca motiv al surprinzătoarei retrageri, de altfel destul de bizare, a lui Alexandru cel Mare din India – ţelul principal al întregii sale campanii? Să se fi întors numai din pricina disensiunilor apărute în cadrul statului major al armatelor combatante, aşa cum susţine istoria oficială?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock