Liderii lumii se pregătesc pentru un posibil impact nimicitor al unui asteroid cu Pământul! Ni se transmite un mesaj subliminal că trebuie să fim pregătiţi pentru acest eveniment cosmic!

6.710 vizualizari

asteroizi 7Oficialii lumii, dar şi site-urile oficiale ale Ocultei Mondiale încearcă să ne transmită în mass-media idei că trebuie să fim pregătiţi pentru un viitor impact al unui corp ceresc cu Pământul. Ce se poate întâmpla? Vom fi bombardaţi de un asteroid în viitor? Se ştiu mai multe informaţii, dar deocamdată acestea ni se ascund? Să citez un articol de pe site-ul space.com:

Asteroizii au bombardat Pământul în trecut şi vor continua să facă acest lucru în viitor. În cazul în care un asteroid mare se va încrucişa cu planeta noastră, civilizația noastră ar putea fi în pericol. Acum, Comitetul Națiunilor Unite privind utilizarea pașnică a spațiului cosmic a făcut un pas important pentru combaterea amenințării asteroizilor. O echipă specială a ONU privind obiectele din apropierea Pământului (Near Earth Objects – NEO) a recomandat crearea unei reţele internaţionale de alertă a asteroizilor (International Asteroid Warning Network – IAWN), care să colecteze șianalizeze datele NEO și să ofere avertizări în timp util a autorităților naționale în cazul în care un potențial NEO ar amenința Pământul. Un număr de componente ale reţelei IAWN există deja și lucrează împreună. Acum, obiectivul este acela de a pune în comun expertiza a numeroase organizații științifice relevante la nivel mondial, pentru a descoperi și urmări obiectele cereşti și pentru a genera avertismente timpurii privind un impactul potențial.

Apoi, un Grup de Consultanţă privind Planificarea Misiunilor Spaţiale (Space Mission Planning Advisory Group – SMPAG) a fost creat pentru a promova oportunități de colaborare internațională pentru a putea devia obiectelor periculoase din apropierea Pământului. Meteoritul care a explodat deasupra oraşului Chelyabinsk, din Rusia, în februarie 2013, a servit ca semnal de alarmă pentru politicieni și public, pentru a realiza faptul că Pământul nu este imun la asteroizi. Aceasta iniţiativă reprezintă un punct de cotitură pentru un plan de acţiune de abordare în cazul unui impact viitor.

P.S. Măcar să ni se spună din timp cât mai avem de trăit în cazul în care un obiect gigantic s-ar îndrepta spre Pământ. Avem şi noi dreptul să ştim, nu doar liderii lumii! Şi, nu cred gogoriţa că autorităţile lumii ar putea fi luate prin surprindere de vreun obiect din apropierea Pământului… la naiba, există în lume zeci şi sute de sateliţi spaţiale şi telescoape performante pentru a putea detecta orice impact posibil cu mult timp dinainte!