Civilizaţii extraterestre avansate (asemenea lui Dumnezeu) ar fi putut crea acest Univers – crede un renumit om de ştiinţă


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Binecunoscutul profesor de astronomie de la Harvard, Avi Loeb, crede că există civilizaţii extraterestre suficient de avansate care ar putea realiza aproape orice, a declarat acesta în cadrul unui interviu oferit la „Fox News”. O civilizație extraterestră avansată ar putea stăpâni capacitatea de a crea noi universuri într-un laborator, iar Universul nostru ar fi putut fi creat chiar în acest fel.

„O civilizație științifică foarte avansată este o bună aproximare a lui Dumnezeu”, a spus el. „Imaginați-vă un locuitor din peșteră vizitând orașul New York și văzând toate gadgeturile tehnologice, care ar apărea ca un miracol pentru locuitorul din peșteră”.

Tot în cadrul aceluiaşi interviu, Loeb a remarcat că „este arogant din partea noastră să credem că suntem singuri în Univers”, având în vedere „zecile de miliarde de planete din galaxia Calea Lactee și sute de miliarde de galaxii precum Calea Lactee în volumul observabil al Universului. Poate că observarea unei civilizaţii extraterestre va fi un semnal de alarmă care ne va aduce împreună, vorbind despre umanitate în ansamblu. S-ar putea să fie mult mai multe civilizaţii extraterestre vecine care sunt mult mai avansate decât noi, putând învăța mai multe de la ele.”

Profesorul Avi Loeb a promis că în septembrie 2023 va prezenta dovezile care arată prăbuşirea unei nave extraterestre pe Terra în anul 2014 (citiţi mai multe în acest articol: Un celebru profesor de la Harvard va prezenta în septembrie 2023 dovezile unei nave extraterestre din afara sistemului solar, care s-a prăbuşit pe Terra).

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailymail.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO