„În 1986, în România s-a prăbuşit un OZN din alte lumi, iar Ceauşescu a dorit să facă unul asemănător” – putem citi într-o carte halucinantă găsită pe Internet. Dezinformare sau adevăr?


Imagine: flickr.com (Commons Creative – free)

Dintr-o carte uluitoare apărută pe Internet (mai precis pe scribd.com) am găsit o poveste halucinantă spusă de cineva care pretinde că a fost student la Iaşi, la sfârşitul anilor ’80, iar acolo un coleg de cameră i-a povestit următoarea întâmplare. Nu există nicio dovadă că totul ar fi adevărat, aşa că trebuie să luaţi cu precauţie povestea.

Tatăl colegului său era inginer-şef, expert în mecanică la o întreprindere mare, fiind foarte apreciat în acea vreme şi cunoscut chiar şi de Ceauşescu. În 1986, în anul în care a avut loc explozia centralei nucleare de la Cernobîl, pe teritoriul României se pare că s-a prăbuşit un OZN. Acel OZN a fost recuperat de o grupare din armată și dus într-o anumită hală, într-o locație anume. Ceaușescu a fost anunțat de acest eveniment și l-a delegat pe inginerul-șef să se uite la mecanismul OZN-ului.

Aparatul de zbor din alte lumi pe care inginerul l-a văzut era unul nemaipomenit. Sarcina inginerului era aceea de a analiza OZN-ul, astfel încât Ceaşescu să poată construi şi el unul asemănător. Inginerul a lucrat la proiect 3 ani. A reușit să-și dea seama de anumite  lucruri, a întocmit și un proiect cu schițe, dimensiuni etc. El a găsit 5 simboluri în aparat, fiind probabil vorba de vreun mesaj criptat, care nu a  putut fi descifrat.

A venit apoi Revoluţia Română din ’89 şi nimeni nu mai ştie ce s-a întâmplat cu acel OZN. Sau poate că cineva o şti, dar o fi un proiect „strict secret”…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO