Fantasticul Maradona i-a făcut pe ceilalţi fotbalişti să îngheţe, în momentul în care jongla mingea pe ritmul melodiei „Live Is Life”


„Live Is Life” este o melodie din 1984 a trupei austriece de pop-rock Opus. Cântecul a fost un hit european în vara anului 1985 și, de asemenea, a ajuns pe primul loc în Canada și în top 40 în SUA, în 1986. Piesa a fost creată în timpul unui concert la Oberwart, pe 2 septembrie 1984, în timp ce grupul își sărbătorea a 11-a aniversare. A fost înregistrată într-o versiune live, publicul cântând împreună în versuri. Cântecul exprimă atașamentul entuziast al formaţiei față de scenă.

Pe 19 aprilie 1989, în timpul încălzirii de la Munchen, înainte de semifinalele Cupei UEFA dintre Bayern Munchen și Napoli, celebrul fotbalist Diego Maradona a combinat dansul cu antrenamentul în ritmul melodiei „Live Is Life”, în timp ce aceasta era auzită pe difuzoarele stadionului.

Un alt forbalist, Jurgen Klinsmann, susține că toată faza s-a întâmplat în timpul finalei de la Stuttgart: „Pe stadion erau 70.000 de oameni, iar Maradona a mers pe teren. Suntem pe partea cealaltă a terenului, ne încălzim ca nemții – serioşi, concentrați. Se aude muzică, piesa „Live is Life”, iar pe ritmul piesei, Maradona a început să jongleze cu mingea. Așa că ne-am oprit încălzirea. Ce face tipul ăsta? Și nu ne-am mai putut încălzi pentru că toţi îl urmăream pe tipul ăsta”.

Dar, cel care a editat videoclipul și l-a distribuit prin YouTube, a afirmat că această încălzire a avut loc chiar înainte de semifinala de la Munchen. Până în 2013, videoclipul strânsese aproape două milioane de vizualizări pe YouTube.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock