Iată un exemplu demn de urmat! Un fotbalist din Senegal, ce câştigă 10 milioane de dolari anual, umblă modest (cu telefonul mobil spart) şi ajută cu bani mulţi regiuni sărace din Africa!


Foto: Twitter Angel Gabriel

Iată un rar exemplu de modestie, de generozitate şi de atenţie faţă de cei săraci! Fotbalistul senegalez Sadio Mane, care joacă la clubul englez de fotbal Liverpool, încasează 7,8 de milioane de lire sterline pe an, adică 10,3 milioane de dolari anual. Săptămânal, el câştigă 150.000 de lire sterline, echivalentul cu 200.000 de dolari. O sumă foarte mare, însă Mane arată un caracter modest şi frumos, foarte rar întâlnit în ziua de azi.

Într-o fotografie postată recent pe Twitter pe contul Angel Gabriel, Mane poate fi văzut cum umblă cu telefonul mobil cu ecranul spart. El declara odată: „Eram înfometat și trebuie să muncesc pe teren. Am supraviețuit unor vremuri grele, am jucat fotbal desculț. Nu am o educație și multe alte lucruri, dar cu ce câștig astăzi îi pot ajuta pe oamenii mei. Am construit școli, un stadion, am furnizat haine, încălțăminte și mâncare pentru oamenii care sunt într-o sărăcie extremă. În plus, dau 70 de euro pe lună pentru toți oamenii din regiuni sărace ale Senegalului”.

Sunt şi eu curios câţi dintre bogătaşi, care câştigă mult mai mult decât el, ar face asemenea gesturi pentru oamenii săraci. Respect, Mane! Ăsta e exemplul care ar trebui promovat tot timpul în lume!

Foto: Twitter Angel Gabriel
Foto: Twitter Angel Gabriel

 


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock