Au folosit ruşii armele psihotronice împotriva fotbaliştilor spanioli, la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia?


Echipa gazdă a Cupei Mondiale de Fotbal, Rusia, s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei după ce a învins la loviturile de departajare Spania, fostă campioană mondială şi europeană. După 90 de minute, scorul era 1-1. Acelaşi scor se înregistra şi după 120 de minute. La loviturile de la 11 metri, spaniolii au ratat de două ori. A fost 4-3 la loviturile de departajare, în primul meci de la actuala ediţie a CM ajuns în această fază şi prima partidă din istoria competiţiei la care cele două echipe au făcut câte patru schimbări.

E adevărat că Spania a jucat destul de slab, dar Rusia n-a jucat mai nimic fotbal şi totuşi a avut şansa (norocul) să se califice în sferturile de finală ale competiţiei. Există însă şi acuzaţii ale unora că ruşii ar fi putut influenţa mental pe spanioli, astfel încât aceştia din urmă au fost manipulaţi în subconştient pentru a pierde meciul.

Într-un articol din mai 2017 – Armele psihotronice mortale ale ruşilor… oamenii pot fi omorâţi de la distanţă prin telepatie! – vorbeam despre armele psihotronice ale ruşilor. Astfel, abilitatea de a hipnotiza persoane aflate la distanţă şi de plantare a unor sugestii în capetele lor a permis ruşilor să-şi influenţeze inamicii. Eduard Naumov, un vestit parapsiholog rus, declara: „Un generator psihotronic poate influenţa un individ sau o mulţime de oameni. Acesta poate afecta memoria şi mecanismul de funcţionare a atenţiei. Un aparat psihotronic poate provoca oboseală fizică, dezorientare sau poate altera comportarea unei persoane.” Dr. Nicolai Koklov, un fost agent KGB care s-a mutat în Occident, a fost „închiriat” de CIA în 1976 pentru a primi informaţii despre stadiul de pregătire a războiului psihologic în URSS. El a adus dovezi asupra cercetărilor psihice negative în 20 de laboratoare secrete, în care lucrau sute de cercetători de prim rang.

Oare se folosesc ruşii la acest Campionat Mondial de o asemenea armă? Deşi pare SF la prima vedere, n-ar fi şi imposibil…


Lasă un comentariu