În 1995 în Brazilia, mai mulţi martori jură că au văzut în faţa lor două creaturi din altă lume: una era moartă, iar cealaltă gemea de durere…


Literatura ufologică vorbeşte despre un caz din Brazilia din anul 1995, când un fermier din Feira de Santana (statul Bahia / Brazilia), ar fi recuperat de pe terenul său o entitate cenuşe moartă, alături de o alta rănită, dar încă vie…

Aceste evenimente ar fi avut loc pe 12 ianuarie 1995, dimineața devreme, când un obiect zburător ciudat, care emitea lumini verzi și roșii, a fost observat căzând vertical pe pământ. În timpul acestor evenimente, un fermier pe nume Beto Lima a dat pe terenul său de un obiect ciudat în formă de ou. Odată ce s-a apropiat de obiect, s-a deschis o trapă pe partea laterală a obiectului, din care a picurat o substanță portocalie. În obiect, fermierul a declarat că a observat două creaturi, din care una părea rănită (mişca), iar alta moartă (era inertă). Beto a spus că le-a scos pe amândouă din obiect; o creatură, nu mai înaltă de 90 de cm, gemea și era în evidentă suferință.

Odată ce Beto a recuperat ambele creaturi, le-a dus în casa lui și a încercat să sune la postul local de televiziune pentru a-i face cunoscut incidentul. Între timp, armata a fost notificată de incident; investigatorii OZN Alberto Romero și Emanuel Paranhos au găsit un militar, care, sub protecţia anonimatului, le-a declarat următoarele:

* În ianuarie 1995, la primele ore ale zilei de 12, un lucru foarte grav a avut loc la marginea orașului Feira de Santana. A fost o pană de curent uriașă, care a lăsat întreaga regiune în întuneric. La scurt timp după aceea, a sosit un mesaj către comandamentul unității la care lucram (Batalionul 35 Infanterie) și aproximativ la ora 05:30 am plecat cu trei camioane. Se întâmplase ceva într-o fermă din apropiere.

* Când am ajuns acolo, am crezut că a fost o raportare falsă, din moment ce totul era calm. Nu era fum care să indice vreun incendiu sau vreun accident de avion, şi nici martori. Ne-am îndreptat spre o fermă. În interior, militarii au adus o fiinţă rănită, care se zbătea slab în braţele celor care o ţineau, expresia sa fiind una de teamă. O altă fiinţă mai mică era posibil moartă. Ambele trupuri au fost introduse rapid într-unul dintre camioane, precum și câteva bucăți de metal strălucitor.

* Unul dintre soldați care le-a văzut pe creaturi și-a făcut semnul crucii, spunând „Sunt animale de pe lumea cealaltă!” Oricum, tuturor ni s-a făcut pielea de găină. Nu văzusem niciodată așa ceva. Una din fiinţe gemea și se zvârcolea, căutând ajutor, deoarece era destul de rănită. Cealaltă, după părerea mea, era mai înfricoșătoare, pentru că chipul ei semăna mai mult sau mai puțin cu cel al unui nou-născut, dar era diferit, amintindu-ne de cei care mor de foame și cu ochii foarte mari. Oricum, era prea mare pentru a fi un nou-născut, având aproape 1 metru.

* La un moment dat, au sosit două vehicule și mai mulți indivizi în civil, împreună cu doi-trei ofițeri de la Marină. Cineva a șoptit că sunt cei de la Serimar (Serviciul Secret al Marinei) sau Cenimar (Centrul de Informații din Marină), ei preluând întreaga operațiune. La scurt timp după aceea, un elicopter a aterizat rapid pentru a lua cele două fiinţe.

* La întoarcerea în cazarmă, am mers la o întâlnire cu comandantul, în care am fost instruiți și constrânși să păstrăm secretul absolut cu privire la evenimente, deoarece era vorba de ceva ce ținea de Securitatea Națională.

* Îmi pare rău că nu pot da mai multe detalii, dar deocamdată acest lucru este imposibil, deoarece orice informație pe care o dezvălui poate trăda identitatea mea faţă de superiorii mei.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock