Programele ultrasecrete ale CIA-ului de teleportare în spaţiu şi timp! Ele au fost realizate după machetele lui Tesla privind teleportarea!


teleportarePortalurile (porţile stelare/”stargates”) apar în multe cărți SF, filme și jocuri video. Unele dintre ele se conectează cu locuri îndepărtate, altele realizează călătorii înapoi sau înainte în timp, iar cele mai puternice realizează „poduri” către diferite dimensiuni.

Cei mai mulți dintre oameni presupun că există aceste portaluri numai în domeniul misticismului sau science fiction-ului, dar sunt unii care cred cu tărie că portalurile au fost deschise încă din cele mai vechi timpuri și, foarte probabil, chiar și în ziua de azi. Potrivit unor martori care au lucrat în cadrul Securităţii naţionale a Statelor Unite, Departamentul Apărării (Pentagonul) a dezvoltat tehnologia de călătorie timp în urmă cu peste 40 de ani. Încă din 1967, guvernul SUA ar fi folosit un echipament de călătorie în timp, pe deplin operațional, construit după principiile fizicii cuantice ale lui Tesla. Această tehnologie a fost folosită pentru a păstra secrete construcțiile de instalații militare, dar și pentru a oferi avantaje politice și economice, prin a ști ce ne rezervă viitorul. Unii spun că CIA a confiscat documentele lui Tesla privind teleportarea la scurt timp după moartea sa.

Unul din aceşti martori, un bărbat pe nume Michael Relfe, afirmă că este un fost membru al forțelor armate americane, susţinând că a fost şi membru al operațiunilor top-secrete americane. El ar fi fost recrutat în 1976 și şi-ar fi petrecut următorii 20 de ani în menținerea și extinderea uneia dintre cele două sau mai multe colonii americane de pe Marte. Aceste baze ar fi servit drept puncte de cercetare strategică și obiective de apărare, şi, pentru a se păstra secretul lor, ele au fost construite în viitor. Relfe a mai spus că după ce a ispășit 20 ani pe colonia de pe Marte, ca parte a echipei lor permanente, el a fost întinerit și a trimis înapoi în timp. El susținea că aceasta era procedura obișnuită și că membrii personalului aveau anumite amintiri blocate sau șterse înainte de a fi eliberaţi.

Un alt martor al acesor servicii secrete a fost Dr. Andrew D. Basiago, care a fost participant la Proiectul Pegasus al lui DARPA (1968-1972), care s-a concentrat pe călătoria în timp în holograma spațiu-timp. El a susținut că CIA a antrenat în mod activ grupuri de elevi americani talentaţi, pentru a deveni prima generatie de exploratori ai timpului. Copiii au fost mai potriviţi pentru aceste misiuni din mai multe motive; în primul rând, aceştia au fost consideraţi drept candidaţi ideali datorită minţii lor mai clare și a lipsei de impresii sau experiențe. Apoi, guvernul SUA era interesat de efectele călătoriei în timp asupra oamenilor; voluntarii adulți, de obicei, deveneau nebuni după mai multe călătorii. Însă, copiii, fiind mai naivi şi lipsiţi de experiență, nu înnebuneau aşa uşor.

O altă utilizare a tehnologiei cuantice era aceea a controlului politic. Potrivit lui Dr. Basiago, personalităţile marcante din viitor sunt notificate devreme despre rolurile pe care le vor juca în viitor. Dr. Basiago a spus că la începutul anilor 1970, în Albuquerque, New Mexico, au fost prezenţi la o masă de prânz George Bush Sr. și George Bush Jr., care au fost informaţi cu privire la președințiile lor viitoare. Şi preşedintele Obama, încă din 1982, a fost informat despre viitorul său. Se spune că există mai mulţi martori, care au fost colegi de facultate cu Obama, iar acesta se lăuda la petreceri, atunci când era beat, că el va fi viitorul președinte al Statelor Unite. Şi, se pare că Obama ar fi fost şi teleportat pe Marte, prin aceeaşi operaţiune secretă (citiţi articolul meu din 2012: Preşedintele Obama s-ar fi teleportat pe Marte într-o misiune ultrasecretă de acum 30 de ani).

Basiago susține că în 1971 el a vizualizat imagini ale atacului asupra Turnurilor Gemene de la 11 septembrie 2001 de la New York.

Aşadar, această tehnologie despre care am vorbit în acest articol este una fantastică, dar, dacă ar exista măcar o frântură de adevăr în ceea ce au spus cei doi, atunci ea ar reprezenta un uriaş salt pentru omenire, dacă ar fi pusă la dispoziţia publicului.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO