Preşedintele Obama s-ar fi teleportat pe Marte într-o misiune ultrasecretă de acum 30 de ani

8.354 vizualizari

Uitaţi de Apocalipsa de la 21 decembrie 2012 sau de planeta Nibiru. Pentru că pe Internet a apărut o nouă teorie ciudată: aceea că actualul preşedinte american, Barack Obama, s-a teleportat pe Marte atunci când avea 19 ani! Cel puţin aşa putem citi pe site-ul Universetoday.com. Cine susţine acest lucru? Un aşa-numit „călător în timp” (sau „crononaut”), pe nume Andrew D. Basiago, care împreună cu William Stillings (colegul său), Barack Obama şi Regina Dugan (şeful DARPA) ar fi ajuns pe „planeta roşie”.

Basiago,care este şi avocat în Washington, spune că el ar fi făcut parte dintr-un program de călătorie în timp, dezvoltat de DARPA în anii 70, şi care purta numele de „proiectul Pegasus”. El pretinde că împreună cu Stillings, Obama şi Dugan făceau parte din „clasa de antrenament pentru Marte” din cadrul Colegiului Siskiyous din 1980, parte a unui grup de 10 adolescenţi aleşi să călătorească pe Marte, via unei camere secrete de teleportare. Tânărul Obama ce avea atunci 19 ani avea numele de cod “Barry Soetero”.

Basiago susţine că Obama, viitorul preşedinte al SUA, ar fi vizitat bazele secrete americane de pe Marte de două ori, între 1981 şi 1983. Care a fost sarcina lui Obama şi a celorlalţi pe planeta roşie? Aclimatizarea oamenilor cu marţienii humanoizi.

Desigur, Casa Albă a negat călătoriile marţiene ale preşedintelui Obama. Dar, Casa Albă s-a obişnuit să nege orice informaţii sensibile. Voi credeţi această informaţie?