Un test psihologic uluitor care vă arată starea creierului vostru: găsiţi un fluture, un liliac şi o raţă în imaginea următoare


Ar fi bine ca testul psihologic din acest articol să-l faceti singuri şi să nu vă uitaţi la rezultatul de la finalul articolului, decât după ce aţi rezolvat totul şi vreţi să verificaţi rezultatele (să vedeţi dacă aţi făcut bine). Aşadar, testul sună cam aşa:

Folosiţi-vă creierul pentru a preveni boala Alzheimer și faceţi un mic test: există un fluture, un liliac, şi o rață în această imagine. Le puteţi găsi? Dacă nu puteţi găsi niciunul, asta înseamnă că creierul vostru se deteriorează. Dacă puteţi găsi doar unul, înseamnă că începeţi să îmbătrâniţi. Dacă găsiţi două figuri, înseamnă că sunteţi bine. Dacă le găsiţi pe toate trei, sunteţi sănătoşi. Încercați și voi.

Aţi găsit fluturele, liliacul şi raţa din imaginea de mai jos?

 

 

Dacă v-aţi zbătut suficient creierul şi încă nu aţi găsit cele 3 figuri, iată-le…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock