Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Experimentul uluitor produs de profesorul dr. român Levon Mirahorian arată că undele gândirii nu sunt de natură electromagnetică, ci de o natură necunoscută

3364
blank
Foto: prelucrare proprie

Dr. Levon Mirahorian, profesor universitar, doctor în științe medicale, a fost unul dintre cei mai mari reprezentanți ai cercetării parapsihologice din România, fiind membru permanent în Comitetul Internațional de Parapsihologie, dar și președinte al Societății de Studii Psihice și Metapsihice din România.

Levon Mirahorian este autorul celor 6 legi ale biomagnetismului uman care au fost expuse la Congresul Internațional de Electroradiobiologie din 1934, aflat sub președinția savantului italian, fizicianul Marconi (laureat al Premiului Nobel pentru fizică). În baza experiențelor efectuate, prof. Mirahorian a stabilit că „transmiterea gândirii nu este influențată de distanță și că poate străbate prin apă, cât și prin plumb”. Aceste legi fizice, stabilite pentru prima oară în știință, au fost formulate de dr. Levon Mirahorian pe cale pur experimentală.

În toamna anului 1955, dr. Mirahorian a pus la cale un experiment prin care dorea să evidențieze caracterul neelectromagnetic al undelor telepatice. Natura undelor gândirii este încă necunoscută. Ele străbat atât prin apă, cât și prin plumb. Undele electromagnetice cunoscute astăzi nu pot străbate nici apa și nici plumbul.

Pentru a demonstra caracterul undelor telepatice, dr. Mirahorian a efectuat un experiment rămas celebru. Experiența a constat din următoarele: într-o cameră Faraday, a fost introdusă o bolnavă; această cameră era perfect izolată, având pereții de plumb, în ea neputând pătrunde niciun fel de unde electromagnetice. Un aparat de radio introdus în ea nu funcționează deoarece undele electromagnetice (undele radio) nu pot trece prin plumb. Cu ajutorul „camerei” se înregistrează biocurenții creierului, printr-un electroencefalograf aflat în exterior.

Problema încredințată doctorului Mirahorian era efectuarea unei experiențe în care se urmăreau trei aspecte: 1) inducerea telehipnozei bolnavei; 2) producerea unor variații ale tensiunii arteriale prin sugestie posthipnotică; 3) transmiterea mentală a unor mesaje pentru executarea unei succesiuni dorite de mișcări și deplasarea anumitor lucruri.

Experiența a reușit perfect din toate punctele de vedere, ordinele transmise de dr. Mirahorian mental fiind executate întocmai de persoana respectivă, aflată în stare de hipnoză profundă. Prin această experiență s-a dovedit că „unda telepatică” a trecut într-o fracțiune de secundă prin peretele de plumb al „camerei Faraday” și că „undele telepatice”, adică undele gândirii, trec prin plumb și nu sunt de natură electromagnetică (radio), de natură materială, ci de altă natură, încă necunoscută.

Orgoni Crystal