Titu Singh: cel mai impresionant caz de reîncarnare! Mai aveţi ceva de comentat?


Imagine generata de Microsoft AI

Titu Singh era un copil obișnuit din Baad, India, dar avea comportamente asemănătoare adulților. De multe ori s-a simțit foarte nostalgic pentru „vechea lui casă” – care s-ar fi aflat într-o altă localitate, Agra. Fratele său mai mare a decis să meargă la Agra pentru a investiga acele amintiri ale unei posibile vieți trecute. Odată ajuns în Agra, a dat peste un magazin de electrocasnice numit Suresh Radios și a descoperit că proprietarul era o văduvă pe nume Uma, aceeași soție pe care a menționat-o Titu în relatările sale! Și da, soțul ei a fost ucis cu o armă, aşa cum a menţionat Titu anterior.

Datorită acestei descoperiri uluitoare, fratele lui Titu îi povestește văduvei despre amintirile fratelui său mai mic. Uma decide să viziteze familia Singh (în mod neanunțat) și, când ajunge la ei acasă, copilul a recunoscut-o imediat. Uma și familia ei s-au așezat să discute cu familia Singh, iar Titu a întrebat cordial dacă poate să stea lângă ea. A întrebat-o despre cei doi copii ai săi (ceva care a surprins-o pe văduvă) și i-a spus amintirea unei ieșiri în familie la un târg, unde Suresh a cumpărat o mulțime de dulciuri… Numai ea ar fi putut ști despre acea amintire personală!

Ulterior, Titu s-a dus să viziteze Agra și în ziua sosirii a fost efectuat un test: cei doi fii ai lui Suresh se jucau printre mai mulți copii; Titu i-a identificat imediat. În plus, după ce a intrat în magazinul de electrocasnice, Titu a identificat corect modificările făcute după moartea sa.

Băieţelul Titu Singh

Cât despre uciderea lui Suresh, Titu a descris-o în detaliu: Suresh a fost împușcat în cap în timp ce stătea în mașină, după ce s-a întors acasă de la serviciu. Uma a confirmat acest lucru, iar raportul de autopsie al lui Suresh Verma a confirmat că acesta a murit în urma unei împușcături la tâmpla dreaptă. Dar, cel mai revelator lucru a fost acela că s-au găsit două semne de naștere pe Titu, care coincid cu găurile de glonț(!).

Semn din naştere al băieţelului Titu Singh

Acest caz de reîncarnare a lui Titu Singh a fost documentat de o anchetă polițienească. Autoritățile au fost convinse, la fel și un profesor de la Universitatea din Delhi, care a declarat: „Datorită implicării poliției, acesta este unul dintre cele mai bine documentate cazuri de reîncarnare pe care le-am văzut”.

Părinții lui Suresh și Uma au fost convinși că Titu este Suresh reîncarnat. Pe scurt, cazul său prezintă dovezi convingătoare ale reîncarnării, o temă esențială în hinduism, deoarece prevede că sufletul se întoarce la un corp fizic după moarte.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO