Cod roşu! În ultimele 6 zile, peste 4.000 de asteroizi au fost descoperiţi, un număr neobişnuit de mare! Dacă unul din ei va ajunge pe Terra? Se apropie planeta X de noi?


asteroiziAnul trecut (2014), am scris câteva articole în care am avertizat că Pământul este în pericol de a fi lovit în perioada următoare (anii următori) de un asteroid gigant sau de mai mulţi asteroizi:

* Televiziunea rusă RT avertizează omenirea că un asteroid gigantic se poate îndrepta spre Pământ! Propagandă sau ni se pregăteşte o dezvăluire?

* O navă spaţială japoneză a fost lansată pentru a bombarda un asteroid! Se fac primele experimente pentru sfărâmarea asteroidului gigant necunoscut care se va îndrepta în viitor spre Pământ?

* Un videoclip terifiant ne avertizează că pe 24 septembrie 2015 un asteroid gigant va lovi Pământul! Probabil că e fals, dar, în mod sigur, un corp ceresc uriaş va lovi Terra în anii următori!

Acum, am găsit un articol pe un blog (lunarmeteoritehunters.blogspot.gr) în care se trage un semnal de alarmă extrem de îngrijorător pentru Terra: în luna ianuarie 2015 (până pe 27 ianuarie 2015) au fost descoperiţi un număr extrem de mare de asteroizi, un număr neobişnuit: 13.854! Dacă în perioada 1 ianuarie – 21 ianuarie 2015 au fost descoperiţi 9.546 de asteroizi, în ultimele 6 zile (21 ianuarie – 27 ianuarie 2015) s-au raportat numai puţin de 4.303 de asteroizi noi descoperiţi! Adică, din ce în ce mai mulţi!

De unde provin un număr atât de mare şi ce se întâmplă în apropierea Pământului? Din sutele şi miile de asteroizi care apar zilnic, nu cumva se află şi unul care să ameninţe Pământul? Oare se apropie planeta X de Terra, şi odată cu forţa ei gravitaţională imensă, sunt „activaţi” o mulţime de asteroizi?

Indiferent ce ar fi, cu siguranţă că ceva total neobişnuit se întâmplă în apropierea planetei noastre…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock