O navă spaţială japoneză a fost lansată pentru a bombarda un asteroid! Se fac primele experimente pentru sfărâmarea asteroidului gigant necunoscut care se va îndrepta în viitor spre Pământ?

4.360 vizualizari

asteroid spre Pamant 3V-am avertizat încă de acum câteva luni (Liderii lumii se pregătesc pentru un posibil impact nimicitor al unui asteroid cu Pământul! Ni se transmite un mesaj subliminal că trebuie să fim pregătiţi pentru acest eveniment cosmic!) că marii oameni ai lumii se pregătesc pentru ca un asteroid gigant să lovească Pământul. Nu ştiu data când va avea loc acest eveniment, nu ştiu nici despre ce asteroid e vorba, dar ştiu că acest lucru e real. Aşa cum spuneam în articolul de atunci, Comitetul Națiunilor Unite privind utilizarea pașnică a spațiului cosmic a făcut un pas important pentru combaterea amenințării asteroizilor. O echipă specială a ONU privind obiectele din apropierea Pământului (Near Earth Objects – NEO) a recomandat crearea unei reţele internaţionale de alertă a asteroizilor (International Asteroid Warning Network – IAWN), care să colecteze șianalizeze datele NEO și să ofere avertizări în timp util a autorităților naționale în cazul în care un potențial NEO ar amenința Pământul”.

Într-un alt articol foarte recent (Un videoclip terifiant ne avertizează că pe 24 septembrie 2015 un asteroid gigant va lovi Pământul! Probabil că e fals, dar, în mod sigur, un corp ceresc uriaş va lovi Terra în anii următori!), arătam un videoclip în care aflăm că pe 24 septembrie 2015 Pământul va fi lovit de un asteroid gigantic. Spuneam atunci că acesta este încă un eveniment fals anunţat, pentru a decredibiliza asemenea fenomene. Însă, căderea unui asteroid pe Pământ chiar va avea loc în anii următorii, şi o spun urmărind atent evenimentele din jurul nostru. Şi mai cred că marii responsabili guvernamentali din lume ştiu că acest lucru se va întâmpla, dar, bineînţeles că ne ascund nouă aceste informaţii. Şi ce fac ei? Aruncă pe piaţă tot felul de date false, astfel încât vigilenţa noastră să scadă.

Iată încă o informaţie care arată că în anii următori un asteroid va lovi Pământul. O ştire aparent banală şi „nevinovată” care mi-a fost semnalată de un cititor fidel site-ului şi căruia îi mulţumesc mult. Ştirea a apărut pe site-ul gizmag.com şi se intitulează „Hayabusa 2 lansează o misiune de bombardare a unui asteroid”:

Nava spaţială Hayabusa2 a Agenţiei Spaţiale Japoneze (JAXA) a fost lansată cu succes astăzi, 3 decembrie 2014 de la Centrul Spaţial Tanegashima, într-o misiune ce are rolul nu doar de a ajunge pe un asteroid, ci şi de a-l bombarda (…) Sonda se va întâlni cu asteroidul 1999 JU3 în iulie 2018. Echipată cu propulsoarele de ioni, sonda fără pilot se va îndrepta către asteroidul JU3, unde, cu o varietate de instrumente, va învăţa mai multe despre originea sistemului solar şi va recupera diferite materiale organice din interiorul asteroidului (…) Dar experimentul cel mai spectaculos al misiunii este folosirea unui mic impactor (Small Carry-on Impactor – SCI), care este de fapt un focos spaţial bazooka. SCI constă într-o încărcătură explozivă aflată într-o căptușeală din cupru. În cazul în care SCI este explodat la suprafață, încărcătura se va detona, făcând un crater în asteroid.

P.S. Bun… vă daţi seama? Ăştia vor să facă diferite experimente de bombardare a unui asteroid. De ce? Pentru că, în disperarea lor, liderii lumii încearcă să mai salveze planeta, prin bombardarea acelui asteroid care se îndreaptă spre Terra. N-ar fi mai cinstiţi din partea lor să ne prezinte şi nouă acest scenariu? Dar sunt sigur că ei se gândesc că, dacă nu vor reuşi să sfarme asteroidul ce se îndreapta spre noi, atunci măcar ei se vor salva, îndreptându-se spre buncărele construite în toată lumea cu mult timp în lume. Şi ne vor lăsa pe noi pradă urgiei…