V-aţi închipuit vreodată cum arată Internetul wireless (wi-fi)? Iată-l în 3 poze! Dacă l-am vedea, am rămâne absolut înmărmuriţi…


wi-fi 1Articolul de mai jos a fost creat inspirându-mă de pe site-ul Popgive.com:

Internetul wireless: această energie minunată și ascunsă, care ne înconjoară peste tot și care ne conectează pe noi, oamenii, și pe toate website-urile din întreaga lume. Desigur, noi nu-l putem vedea. Dar dacă am putea-o, oare cum ar arăta Internetul wireless? Cam cum ar fi?

Exact această întrebare şi-a pus-o artistul Nicolai Lamm. Cu ajutorul astrobiologului M. Browning Vogel, domnul Lamm a creat o serie de imagini prin care putem vedea cam cum ar arăta wi-fi-ul, dacă acesta ar fi vizibil ochiului uman.

Wi-fi-ul este este un câmp energetic care se transmite sub formă de unde. Undele au o anumită înălţime şi distanţă între ele, iar ele călătoresc cu o anumită viteză. Distanţa dintre undele wi-fi este mai scurtă decât cea a undelor radio şi mai lungă decât cea a microundelor, conferind wi-fi-ului o bandă de transmisie unică ce nu poate fi perturbată de alte semnale.

Imaginea de la începutul articolului, precum şi cele de mai jos arată cum datele wi-fi, transmise într-o bandă, sunt divizate în mai multe sub-canale, care sunt colorate în roşu, galben, verde şi alte culori.

P.S. Absolut fantastic! Nu mi-am închipuit niciodată că aşa ar arăta wi-fi-ul…

wi-fi 2

wi-fi 3

 

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO