O creatură marină şi uriaşă a fost găsită în Golful Persic. Cei mai mulţi zic că e o balenă… alţii că e un dinozaur mort!


creatura marina 1Un monstru de mare misterios a fost descoperit de nişte marinari şocaţi care se aflau pe o navă în Golful Persic, scrie cotidianul The Sun. Membrii Marinei Iraniene au rămas uimiţi atunci când au dat peste o creatură moartă, în lungime de 15 metri, care plutea pe lângă nava lor, iar acest lucru se poate observa din fotografiile postate pe un site de socializare. Utilizatorii cred că ar putea fi vorba de rămăşiţele unei balene.

Un expert în biologie, spune că „Este o balenă moartă, cel mai probabil. Pielea înnegrită şi vertebrele reprezintă un bun indiciu.” Dr Gary Griggs, directorul Institutului de Ştiinţe Marine din cadrul Universităţii din California, nu are niciun dubiu: „Din vasta mea experienţă, pot spune clar că e o balenă. Deşi, după felul în care arată, e greu de spus ce fel de balenă este.” Atunci când o balenă moare, carcasa ei reprezintă o sursă valoroasă de nutriţie pentru alte creaturi marine (ca rechini sau crabi).

Există unii care nu sunt, însă, de acord cu aceste păreri. Ei cred că acea creatură nu este altceva decât trupul mort al unui dinozaur marin; alţii spun că e vorba de un animal preistoric, asemănător cu monstrul din Loch Ness. Şi mai există o categorie la care teoria conspiraţiei merge şi mai departe: nu ar fi nimic altceva decât o creatură hibrid scăpată din laboratoarele secrete ale lumii unde se fac tot felul de experimente ciudate…

creatura marina 2

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock