Un filmuleţ şocant surprinde un păianjen cu chip uman! O creatură scăpată din „Zona 51”?


Un videoclip înfiorător postat pe Internet a provocat fiori pe şira spinării celor care l-au vizionat. Astfel, filmuleţul prezintă un păianjen verde care se târâie pe un copac. Până aici nimic neobişnuit. Marcajele bizare pe spate dau impresia că are o față albă uriașă și ochi negri. Dar, atunci când începe să se miște, devine clar că chipul lui real se află în față.

În titlul videoclipului, care a fost postat pe Twitter pe 16 iulie 2019, se pune întrebarea retorică: „A fost găsit Spiderman?” Zeci de mii de oameni au vizionat de atunci filmuleţul, iar câteva sute de persoane și-au exprimat șocul.

„Este ca și cum această creatură a fost scăpată din Zona 51”, a scris unul. Un alt comentator adăugă: „Acesta nu este Spiderman, ci Venom.” O a treia adăugă: „Pare mai degrabă un chip extraterestru.”

Însă, un Internaut pare să-şi dea seama ce era creatura: „Sunt fericit să rezolv misterul. Seamănă cu o arahnidă pe nume Ebrechtella tricuspidata”.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO