În timpul ultimei eclipse totale de Soare din Australia, a fost observat un obiect ceresc misterios de 4 ori mai mare decât Pământul!


Pe 13 noiembrie 2012, o eclipă totală de Soare a avut loc în emisfera sudică a Pământului, aceasta fiind vizibilă doar din nordul Australiei; eclipsa totală propriu zisă n-a durat decât vreo 2 minute, dar întreg fenomenul a avut durata de 3 ore, umbra Lunii acoperind circa 0,45% din suprafaţa Pământului. Precum se ştie, văzută de pe Pământ, o eclipsă de Soare apare atunci când Luna se află între Soare şi Pământ şi ea blochează total sau parţial lumina solară. Acest fenomen se întâmplă doar în cazul Lunii noi, atunci când Soarele şi Luna se află în conjuncţie.

Până aici nimic senzaţional. Dar, dacă urmăriţi cu atenţie videoclipul de mai jos, de la secunda 8 şi până la secunda 17, între Lună şi Soare se poate observa un obiect ceresc destul de masiv, care lasă şi el o umbră mare. Ce explicaţii putem da acestui obiect? OZN? Nibiru? Fenomen straniu? Aberaţie video din timpul înregistrării? Ce naiba se întâmplă şi de ce nimeni nu doreşte să ne ofere nicio explicaţie pentru ceea ce se întâmplă? În videoclipul de pe YouTube se susţine că acest obiect ar fi de 4 ori mai mare decât Pământul, ceea ce ar fi cu adevărat masiv.


Lasă un comentariu