Un videoclip terifiant ne avertizează că pe 24 septembrie 2015 un asteroid gigant va lovi Pământul! Probabil că e fals, dar, în mod sigur, un corp ceresc uriaş va lovi Terra în anii următori!

16.428 vizualizari

asteroid lovind PamantulÎntr-un videoclip şocant postat pe YouTube, ni se dezvăluie o informaţie şocantă: faptul că guvernele din toată lumea știu că un asteroid foarte mare va lovi Pământul la 24 septembrie 2015, iar ei l-au anunțat public deja pe ministrul de externe francez, Laurent Fabius, pe 13 mai 2014. Responsabilii guvernamentali vor încerca să distrugă, cu ajutorul rachetelor, acest asteroid, care ar trebui să se rupă în bucăți mai mici. Dacă nu se va reuşi acest lucru, asteroidul va provoca distrugeri iminente pe Terra. Totuşi, chiar şi lovit, se apreciază că o bucată foarte mare a acestui asteroid va lovi cel mai probabil Oceanul Atlantic.

Căderea asteroidului în apele Oceanului Atlantic ar reprezenta împlinirea sigiliului al 6-lea al Apocalipsei biblice, care începe în „Ziua Domnului”, ultima zi a săptămânii 70 a lui Daniel, care va dura timp de un an. Înainte de a deschide al 6-lea sigiliu, primele 5 sigilii vor începe să se deschidă în 2015, şi vor reprezenta un război mondial, un colaps economic, o foamete și o ciumă.

Guvernele lumii vor să introducă legea marțială, precum a da Organizației Națiunilor Unite mai mult control înainte de 24 septembrie 2015, astfel încât, atunci când acest eveniment are loc, să se poată menține un control asupra cetăţenilor lumii, după loviturile asteroidului. Cel de-al treilea război mondial va începe în 2015, iar un tratat de pace va intra în vigoare în luna septembrie 2015, chiar înainte să aibă loc acest eveniment, ca o împlinire a profeției: Când vor zice: „Pace şi linişte!”, atunci o prăpădenie neaşteptată va veni peste ei, ca durerile naşterii peste femeia însărcinată; şi nu va fi chip de scăpare” (1 Tesaloniceni 5:3).

P.S. Bun… Opinia mea e că acest eveniment nu va avea loc în niciun caz pe 24 septembrie 2015. Este încă un eveniment fals anunţat, pentru a decredibiliza asemenea fenomene. Însă, căderea unui asteroid pe Pământ chiar va avea loc în anii următorii, şi o spun urmărind atent evenimentele din jurul nostru. Şi mai cred că marii responsabili guvernamentali din lume ştiu că acest lucru se va întâmpla, dar, bineînţeles că ne ascund nouă aceste informaţii. Şi ce fac ei? Aruncă pe piaţă tot felul de date false, astfel încât vigilenţa noastră să scadă. Evenimentul care mi-a atras atenţia este cel relatat în articolul din 14 august 2014 şi intitulat „Liderii lumii se pregătesc pentru un posibil impact nimicitor al unui asteroid cu Pământul! Ni se transmite un mesaj subliminal că trebuie să fim pregătiţi pentru acest eveniment cosmic!”.Acolo spuneam următoarele:

Comitetul Națiunilor Unite privind utilizarea pașnică a spațiului cosmic a făcut un pas important pentru combaterea amenințării asteroizilor. O echipă specială a ONU privind obiectele din apropierea Pământului (Near Earth Objects – NEO) a recomandat crearea unei reţele internaţionale de alertă a asteroizilor (International Asteroid Warning Network – IAWN), care să colecteze șianalizeze datele NEO și să ofere avertizări în timp util a autorităților naționale în cazul în care un potențial NEO ar amenința Pământul”.

Este clar că ei ştiu că în viitor un asteroid ne va lovi… oare de ce n-avem şi noi dreptul să ştim?