Oamenii de ştiinţă presupun că această misterioasă particulă, cu un înveliş de titan şi vanadiu, a fost trimisă de extratereştri pe Pământ, cu scopuri necunoscute


Profesorul Milton Wainwright și echipa sa de la Universitatea din Sheffield şi de la Centrul de Astrobiologie din cadrul Universităţii din Buckingham, au descoperit mai multe particule de origine nepământeană, trimiţând un balon în zonele cele mai înalte de deasupra Pământului.

Profesorul Milton susține că aceste particule provin de la același asteroid care s-a ciocnit cu Pământul în urmă cu 65 de milioane de ani, ducând la dispariţia dinozaurilor.

Însă tulburător e faptul că, după analiza la nivel celular a uneia dintre particulele colectate, s-a constat că aceasta conţine un înveliş format dintr-un aliaj de titan și vanadiu, ceea ce ar însemna că ar putea fi vorba de un înveliş artificial.

Aceasta nu a fost prima dată când o astfel de particulă extraterestră a fost descoperită prin metode similare de prelevare a probelor; de exemplu, o particulă „fantomă” a fost descoperită agăţată de racheta Texas-49, fiind capabilă să reziste la temperaturi de peste 1000 de grade Celsius.

Există mai multe teorii diferite cu privire la originea particulelor ciudate, iar una dintre ele se referă la originea inteligento-extraterestră a particulelor, ce au fost trimise în mod special pentru a infecta oamenii cu boli dăunătoare sau pentru a însămânţa Pământul cu anumite forme de viață.

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO