Ce obiecte misterioase zburătoare au observat oamenii în secolele trecute? 5 cazuri care arată că extratereştrii ne vizitează de mult timp


În urmă cu multe secole, niciun vehicul zburător așa cum îl cunoaștem azi nu era prezent pe cer și, totuși, tot felul de documente şi martori descriau obiecte zburătoare neidentificate care apăreau brusc și planau pe cer. Oricum, fenomenul OZN nu este o invenție modernă. Există nenumărate exemple de obiecte zburătoare misterioase neidentificate, raportate încă din cele mai vechi timpuri.

De exemplu, un OZN a fost observat în noaptea de 24 septembrie 1235, în Japonia. În timp ce generalul Yoritsume și armata sa se aflau în tabără, au fost văzute lumini misterioase pe cer. Luminile au fost văzute în sud-vest timp de multe ore, înaripându-se, încercuind și mișcându-se în bucle. O altă observație foarte interesantă a avut loc în prima oră a nopții de 4 noiembrie 1322 d.Hr., când s-a văzut pe cerul oraşului Uxbridge (Anglia), un „stâlp de foc” care s-a ridicat din sud, a traversat cerul cu o mișcare lentă și a mers spre nord. Din partea din față a stâlpului, o flacără roșie a izbucnit.

O vedere ciudată a unui obiect zburător neidentificat a avut loc joi, 16 decembrie 1742, la aproximativ 20:40. Un martor – un membru al Societății Regale din Londra – se întorcea acasă de la o întâlnire, când a văzut brusc o lumină misterioasă care apărea din spatele copacilor și caselor.  Obiectul misterios (martorul a descris acest obiect zburător necunoscut drept „celest”) era foarte mare, luminos și se mișca încet. Un fel de flacără îi ieșea din spate și avea un cadru la un capăt, „ca niște benzi de fier”, așa cum a fost descris de martor.

Pe 1 noiembrie 1461, un obiect de foc, asemănător unei tije de fier, având o lungime cât jumătate de Lună, a fost văzut pe cer, în Arras, Franța, pentru mai puțin de un sfert de oră. Acest obiect a fost, de asemenea, descris ca fiind „în formă de navă de pe care se vedea foc curgând”.

În anul 398, în Imperiul Bizantin, oamenii au observat „un glob arzător, ce prezenta o sabie, şi strălucea pe cerul de deasupra orașului. Părea că aproape atingea pământul de la zenit”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock