Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un cardinal catolic nu crede în povestea lui Adam şi Eva… Ar trebui dat afară!

104

adam si eva 98Prezint o ştire şocantă apărută pe Yahoo News:

În comentarii care ar putea să-i şocheze pe mulţi catolici, cardinalul Bisericii Catolice George Pell a descris povestea biblică a lui Adam şi Eva ca fiind un mit. El a făcut această afirmaţie în cadrul unei emisiuni TV, la care a participat şi celebrul biolog şi ateist, Richard Dawkins. Cardinalul Pell crede că existenţa lui Adam şi Eva nu e o chestiune ştiinţifică, ci mitologică: “E o mitologie foarte sofisticată în a încerca a explica răul şi suferinţa în lume”, a spus oficialul catolic. “E o poveste spusă în scopuri religioase”. Conform Genezei, Dumnezeu i-a creat pe Adam şi Eva, ca fiind primul bărbat şi prima femeie, iar toţi oamenii descind din ei.

P.S. Dacă un cardinal catolic pune la îndoială existenţa lui Adam şi Eva, atunci pune la îndoială toţi descendenţii lor şi deci întregul Vechi Testament, dar şi părţi importante din Noul Testament. De fapt, pune la îndoială totul. Eu cred că acest cardinal este un “lup” îmbrăcat în blană de oaie, ce ar trebui dat afară imediat din Biserica Catolică.

Sau poate că acest aşa-zis cardinal “creştin” dacă nu crede în Biblie, ar trebui să creadă în anumite puncte de vedere ştiinţifice care susţin povestea biblică. Citez din următoarele surse:
* Thomas Maugh: “Noi dovezi indică o Evă preistorică”, publicat în “Los Angeles Times”;
* Michael Brown: “Căutarea lui Eva”, 1990, Harper&Row;
* John Tierney, Linda Wright: “În căutarea lui Adam şi Eva”, articol publicat în revista “Newsweek” din 11 ianuarie 1988.

ADN-ul mitocondrial e diferit de ADN-ul nucleului prin aceea că are doar 37 de gene, comparativ cu un estimativ de 100.000 (…) în nucleul celulei (…) În 1989, oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că, prin comparaţia ADN-ului mitocondrial al diferitelor rase de oameni, au ajuns la concluzia că acesta a provenit de la o singură femeie, ce a trăit în urmă cu 100.000-200.000 de ani. Această ştire a fost prezentată pe larg în presă. Câţiva ani mai târziu, oamenii de ştiinţă au măsurat rata mutaţiilor mitocondriale şi au descoperit că ea este de 20 de ori mai rapidă decât s-a raportat iniţial. Aceasta înseamnă că această femeie nu a trăit în urmă cu 100.000-200.000 de ani în lume, ci cu 5.000-10.000 de ani în urmă. Această dată se apropie foarte mult de povestea biblică a lui Adam şi Eva. Din păcate, această informaţie nu a fost prezentată pe larg în lume.

Orgoni Crystal