O companie canadiană va lansa o haină invizibilă pentru militari, astfel încât soldaţii nu mai pot fi observaţi deloc!


Imagine: captura YouTube + prelucrare proprie

„Haina invizibilă” a lui Harry Potter din seria de filme SF cu acelaşi nume pare mai aproape de realitate în zilele noastre (2019). Şi asta pentru că o companie canadiană, Hyperstealth Biotechnology, a depus un brevet pentru un nou material „Quantum Stealth”, care deghizează soldații, dar şi tancurile, aeronavele și navele unei armate, făcând ca totul să pară invizibil.

Hyperstealth Biotechnology produce deja uniforme de camuflaj pentru militarii de pe tot globul. Însă, la începutul lunii octombrie 2019, compania canadiană a depus un brevet pentru un material care nu necesită o sursă de energie și este atât subțire și ieftin, încât are toate trăsăturile pentru a-l face atrăgător pentru utilizarea pe câmpul de luptă.

Potrivit unui comunicat de presă emis de companie, acest material funcționează prin refractarea luminii din jurul unei ținte, pentru a-l face să dispară aparent. Această lumină poate fi în spectrul vizibil sau poate fi o lumină infraroșie sau una ultravioletă, ceea ce face din material unul cu o invizibilitate în bandă largă.

Împreună cu acest comunicat de presă legat de brevet, Hyperstealth a lansat şi un material video, în care descrie și arată cum funcţionează materialul. Videoclipul îl puteţi viziona AICI.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock