Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ce secret militar american se află ascuns în Muntele Cheyenne, „muntele dragonului adormit”?

 • 91
 •  
 •  
 •  
  91
  Shares

blank
Imagine: wikimedia.org (Commons Creative – free)

Muntele Cheyenne din Colorado (SUA) este considerat a fi un dragon adormit, legenda spunându-ne că un tribul de amerindieni a fost salvat de el. Povestea indienilor americani ne vorbeşte despre cum oamenii au fost pedepsiți de o mare potop care a fost trimisă de Marele Spirit, dar când au decis să se pocăiască, un dragon a fost trimis să scoată apa în exces. Când dragonul s-a umplut cu apă, el s-a pietrificat și s-a transformat în munte.

Pe muntele Cheyenne se află în funcțiune de peste 50 de ani un centru operaţional militar american – Complexul Montan Cheyenne, care a intrat în funcţiune încă din 1966 și jucând un rol important pentru Departamentul Apărării, atât în timpul războaielor, cât și în timp de pace.

Complexul și-a schimbat numele de mai multe ori în ultimele cinci decenii, dar misiunea a fost întotdeauna aceeași, de a apăra SUA împreună cu aliații săi. Ea este cunoscută astăzi ca Stația Montană Cheyenne a Forţelor Aeriene, unul dintre rolurile principale ale acesteia fiind acela de a colecţiona informații de la senzorii de pe sol și de pe sateliții din întreaga lume. De asemenea, staţia transmite datele către Comandamentul Strategic al SUA, Comandamentul Apărării Aerospațiale din America de Nord și Comandamentul de Nord al SUA.

În anii 1950, Departamentul Apărării a construit instalația care urma să fie folosită ca şi comandă a centrului de control și, prin urmare, ea a fost construită astfel încât să poată rezista unui atac nuclear, dar şi unui eveniment seismic. Dar, întrucât întregul munte este acoperit de granit, întreaga instalaţie este protejată şi împotriva atacurilor EMP (cu arme cu impuls electromagnetic).

Stația a fost construită la peste 2.000 de metri deasupra nivelului mării și a fost deschisă sub denumirea de Centrul de operațiuni de luptă NORAD. 25 de tone de uși din oțel se închid în 40 de secunde dacă este detectată o amenințare. În interior se află un adevărat oraș subteran, care poate oferi protecție, în caz că America este atacată.


 • 91
 •  
 •  
 •  
  91
  Shares
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu